Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány évesen találtad meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen találtad meg életed párját?

Figyelt kérdés
Mennyi kapcsolat után? Hittél akkor a szerelemben még?
2018. jan. 24. 14:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

22 éves voltam.

Párom előtt egy komolytalan egy hónapos volt.

Igen, persze, hogy hittem.

Lassan 5 éve együtt vagyunk párommal.

Az, hogy életem végéig együtt maradunk-e az csakis tőlünk függ!

2018. jan. 24. 14:55
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Ez vicces, de 13 évesen...és mái napig hiányzik, pedig ennek már 18 éve.
2018. jan. 24. 15:00
 3/15 anonim ***** válasza:

26

Előtte, eszemben sem volt semmi komoly.

2018. jan. 24. 15:00
 4/15 anonim ***** válasza:
27%

17 evesen, az elsö igazi szerelmre hittem azt, hogy megtalaltam eletem parjat. Aztan ennek vege lett es a melybe zuhantam. 22 evesen pedig talalkoztam egy lannyal, aki fele olyan erzelmeket taplaltam, mint meg sosem. Fantasztikusan boldogok voltunk... mig veget nem ert.

Es most is ugy erzem, hogy eletem parjaval vagyok. Amugy racionalis ember vagyok es estem mar elegszer pofara ahhoz, hogy elveszitsem hitemet az örök szerelembe, de megis azt erzem. Es ez egy csodalatos erzes.

A szamtalan masik kapcsolatrol eleve tudtam, hogy nem lesz hosszutavu es erzelmileg sem erintett tulsagosan.

2018. jan. 24. 15:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez majd halálom előtt kiderul. 4kapcsolatom volt, a szerelemrol én máshogy gondolkodom mint általában az emberek.

Remélem a jelenlegi párom az igazi. 1eve tart.

2018. jan. 24. 15:13
 6/15 anonim ***** válasza:
22 èvesen.Elötte volt egy komoly kapcsolatom ami 6 èvig tartott.A jelenlegivel 7 ève vagyunk eggyütt,össze is költöztünk van egy 4 èves gyönyörű szèp fiunk.
 7/15 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

N25

8/15 anonim ***** válasza:
24 éves voltam és elég sok csalódáson voltam túl, szóval igazából csak haverkodtunk és mint két megkeseredett f...sz viccből valentin napon taliztunk elöször... aztán most szívunk, hogy valentin napkor van az évfordulónk :D
2018. jan. 24. 15:17
 9/15 anonim ***** válasza:

Én eddig azt hittem, hogy megtaláltam, aztán sajnos mégsem, tévedés volt. Még sajna nem találtam meg, de azért még reménykedem, pozitívan állok a dologhoz! :)

39F

2018. jan. 24. 15:46
 10/15 anonim ***** válasza:
25. lassan 10 éve a házastársam.
2018. jan. 24. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!