Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy valaki egy pillanat alatt megtalalja élete párját?
Más meg folyamatosan csalódik és próbálja a legjobbat adni de nem elég az se?
1 hónapja volt a gimis osztálytalalkozom és döbbenten láttam hogy 4 lány osztálytarsam férjhez ment/megy. Úgy hogy ezek ilyen másfél, két éves kapcsolatok.
Hogy lehet hogy ilyen hamar megtalaltak a párjukat? :/
Én meg csak egy rendes férfit akarok aki szeret, tisztel és a fontos dolgokban egyet értünk és nem csal meg. Ennyi.. De ez szinte lehetetlen. Pedig nem hiszem hogy velem lenne a gond.
Persze vannak nekem is hibáim de ha valakit megszeretek azért bármit megtennék.
Más is van így ezzel?
24L

"Én meg csak egy rendes férfit akarok aki szeret, tisztel és a fontos dolgokban egyet értünk és nem csal meg."
Szerintem rengeteg férfi is ilyen tulajdonságokkal rendelkező nőt keres, és mégsem találnak ilyet. Miért?

Huszonévesen még nem tudhatod hogy megtaláltad-e életed párját! Kva hosszú az élet.
Már ha azzal az emberrel együtt vagytok 15-20 éve és lett pár gyereketek, akkor TALÁN elkezdhetsz arra gondolni a negyvenes-ötvenes éveidben, hogy ő-e életed párja. Addig semmi sem biztos.

Attól, hogy debilek és másfél év után hozzámennek egy szinte ismeretlen csávóhoz, aki kibírt mellettük pár hónapot még nem kéne erre követendő példaként tekinteni. A házasság ma már semmit nem mond el egy kapcsolatról. Jajj de romi megkérte a kezemet, lesz mit kiírni facebookra... Majd a következő osztálytalálkozón láthatod, hogy a nagy részük elvált meggyötört nő lesz.
Sajnos manapság ki-be ugrálnak a házasságból, mert felelőtlenül kötik össze az életüket. Együtt sem éltek még, de már jön a gyerek meg jajj de szerelmesek.. 5 év múlva meg már mással jár jegyben gyerekkel a nyakában.
Ezt úgy mondom, hogy 18 évesen találtam meg a párom, de volt annyi eszünk, hogy nem pár hónapocska után kötöttük össze az életünket.. Ahhoz, hogy valakit rendesen megismerj nem elég az a másfél év egyáltalán. Szerinted miért van itt ennyi olyan kérdés, hogy "jajj miért változott meg így a párom mióta összeköltöztünk/jött a gyerek/megházasodtunk?" Dehogy változott meg... Csak ennyi idő nem elég ahhoz, hogy valakinek az ilyen elviselhetetlen tulajdonságai kijöjjenek. Az az 1-2 év nászutas időszak, rózsaszín köd stb. Aztán meg jön a sírás, hogy nem működik. Szóval ne ez legyen a követendő példa szerintem.

Aki hipp-hopp megtalálja a hozzá illő társat, valószínűleg olyan személyiséggel, és élettel rendelkezik, ami a legtöbb embernek nem csapja ki a biztosítékot, de azért nem is unalmas. Nincs semmilyen tulajdonsága, ami miatt kivételesen nehéz lenne olyan társat találnia, aki hozzá illik.
A tapasztalataim szerint a nagyon buta, egyszerű gondolkodású, igénytelen emberek, és az átlagtól nagyban eltérő, fura, de intelligens emberek találnak nehezen társat. Az előbbi azért, mert mindig rosszul választ, és értelemszerűen nem is nagyon tudna jól választani azok közül, aki vele egy kategória. Az utóbbi pedig azért talál nehezen párt, mert csak a kivételesen okos, értelmes embereket tartja vonzónak, közülük is csoda, ha valaki megtetszik neki.
7-es mondjuk van abban igazság amit mondasz.
Jókat írtok egyébként, jöhetnek még a gondolatok.
Nem tudom ha saját magambol indulok én csak szeretnék egy társat akivel megértjük egymást tamaszkodhatunk egymásra. Én elég konzervatív vagyok ezen a téren. Most meg csak azt látom hogy össze vissza cseréli mindenki a társat minthogyha csak valami kellek eszköz lenne a másik. És én ettől frászt kapok.
Egy barátom volt, de nála rájöttem hogy nagyot tévedtem. Amikor ő bajban volt kitartottam segítettem neki, amikor nekem lett volna szükségem rá igazán akkor ő félredugott.. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!