Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ő szerelmes volt, most én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő szerelmes volt, most én lettem az. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mit tegyek. Kérlek segítsetek!

Még tavasszal ismertem meg egy férfit. Sokáig nem találkoztunk. Hetekkel ezelőtt kezdtünk el találkozgatni. Először nekem nem volt szimpatikus. Főleg azért, mert annyira erőltette a talit. Addig nyaggatott, hogy igent mondtam. Aztán rájöttem, hogy vannak benne szimpatikus tulajdonságok. Pl. nagyon vicces és nagyon udvarias fiatalember. Egyre többet talizgattunk, de nem tudtam rá úgy nézni, mint ő rám. Próbált néha közeledni, de nem viszonoztam.

Viszont egyszer csak arra ébredtem, hogy egyre többet gondolok rá és várom a talikat, vagy hogy dumcsizzunk.

Sajnos nem mindig értjük meg a másikat. Néha olyan érzésem van (volt), mintha ő kínaiul beszélne, én meg japánul.

Egy hétvégén vesztünk össze. Meg volt beszélve, hogy aznap talizunk és majd hív. Nem hívott. Írtam neki sms-t. Válaszolt, hogy most végzett a dolgával és talizhatunk. Írtam, hogy oké. És ennyi. Erre már nem jött válasz. Szerintem ez az ő hibája, mert igent mondtam a talira. Elkezdtem készülődni és vártam és vártam.. Szerinte az én hibám, mert nem írt időpontot és ne sürgessem.

Azóta minden megváltozott. Én odáig vagyok érte, nem megy ki a fejemből egy percre sem. Ő meg állítása szerint utál, de barátok lehetünk. Mondjuk ez a két dolog nem értem, hogy fér össze.

Mit tehetnék, hogy újra felélesszem benne a dolgokat? :) Ha egyszer érzett irántam valamit, de már elmúlt, akkor esélytelen? Vagy újra lehet lobbantani a tüzet? :)

2018. jan. 23. 20:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

:)

Akkor szerintem inkább várj egy kicsit, hátha ő ajánlja fel. Ha hiányzol neki és szeretne látni, úgyis fel fogja dobni. Ha nem, akkor meg nem is nagyon van értelme.

2018. jan. 25. 11:24
 22/23 A kérdező kommentje:

Tegnap délután nem bírtam ki, és megkérdeztem tőle a találkozót. Ma válaszolt rá, hogy be van táblázva egész hétvégén. Szerintem ez egyértelmű kifogás.

Összeszedtem magam és leírtam neki, hogy kilépek a közös társaságból, őt is elfelejtem, nem lát engem többet és nem írok egy betűt se. Erre az volt a válasz, hogy: "minden jó így, ahogy most van!"

Most akkor nem értem már ezt az egészet.

2018. jan. 26. 16:13
 23/23 anonim ***** válasza:

fordítok neked: hagyd már békén.

Szerinted így zajlik le egy ismerkedés-összejövés?

Segítek: nem. Ez a vonat elment, párkapcsolatban nincs helye az ilyen erőlködésnek. Tanulj belőle, lépj tovább.

2018. jan. 28. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!