Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz, hogy 38 évesen úgy viselkedek, mint egy szerelmes gyerek?
Mivel kapcsolatban vagy, ezért rengeteg oltást fogsz kapni, mert ezt itt GYK-n nagyon nem tolerálják. Én nem ítéllek meg se így, se úgy. Csak a kérdésedre válaszolok.
Nem, nem gáz, hogy ennyire "kamaszosan" reagálsz. Én 41 éves vagyok és mind a mai napig így reagálom le a hasonló helyzeteket. Annyi a különbség, hogy már megfontoltabb vagyok és jobban tudom kontrollálni a tetteimet.
Még mielőtt engem is megátkoznak: nem vagyok házas.
Nem gáz, ember vagy. Nem tudom mit van úgy oda mindenki állandóan, ha ilyen kérdést tesz fel valaki. Miért kell egyből leundorítozni az embert stb.? Mikor jöttök már rá, hogy emberek vagytok?
A lényeg, hogy ne csald meg a feleségedet és rá is tudj mosolyogni. Ennyi.
A gyakori már csak ilyen...Szegény kérdező nem azt írta,hogy félrelépett nős pasiként, azt írja,hogy 3 éve rajong egy nőért, aki felé egyetlen lépést se tett.
Azért ne legyünk már annyira konzervatívak,hogy még ezért is földbe döngöljük!
Kérdező, házasok vagytok mindketten. Ha jól működik a házasságod nem érdemes kockáztatni.
Flörtölhettek, ebben nincs semmi, ez még nem megcsalás, egy kicsit felvillanyozza a hétköznapjaidat.
A továbblépést viszont nagyon gondold meg, ne hozd kellemetlen helyzetbe se magad, se a kolléganőt.
Gyerekek. Ha en elmultam 30 eves ensem hasznalthatom az ixdét mint röhögés jel? Tinik mondjátok màr el, mi “öregek” mit írhatunk ès mit nem, plíz! Ha ne plizezzek.
Jo enis kerek valamit. 25 év alatti hülyegyerek ne használja a felnőtt párkapcsolati rovatot. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!