Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez nagyon gáz, hogy 38 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz, hogy 38 évesen úgy viselkedek, mint egy szerelmes gyerek?

Figyelt kérdés
Házas vagyok,kissé el van laposodva a házasságom. Munkaügybe találkotok 1 2 havonta egy lánnyal és szerintem vibrál köztünk a levegő.ő egy irodában dolgozik és a kollégájához szoktam menni a mellette lévő asztalhoz. Ha meglátjuk egymást mindig összemosolygunk,meg ha a folyosón vagyok és hallja a hangom direkt arra jön. Látszik a mozdulatain,hogy tetszek neki.Megnéztem az adatlapját 30 éves és házas. Így nem mertem bejelölni se isminek.Ha látom és a közelébe vagyok szinte kalapál a szivem remegek,nagyon durán jelentkeznek szerelmes érzések és ez már 3 éve tart.Képes voltam kivárni a munkahelye közelében csakhogy láthassam akkor szálltam ki az autóból és bementen egy boltba.
2018. jan. 23. 12:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Olvassátok már, szó nincs megcsalásról, csak áradozásról!

És igen, 25 évesen még minden házas pasi azt mondja,hogy gerinctelen az, akinek más nő egyáltalán az eszébe jut.

Reméljük ezt mondod majd 10-20-30 év múlva is, magadra vonatkoztatva kedves 25 éves nős pasi.

Ami persze dícsérendő, szó se róla.

2018. jan. 23. 14:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
elhagytak nem voltam hazas de 6 ev kapcsolat volt.. a ra nezes es a flortoles is masabb..
2018. jan. 23. 15:55
 13/16 anonim ***** válasza:
#10: "...rá sem nézek egy nőre sem!" Hat, akkor azért veled sincs minden rendben.
2018. jan. 23. 17:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van annyi önkontrollod, hogy nem "lépsz tovább", akkor nem gáz.
2018. jan. 23. 17:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem gáz. mindegy ki hány éves, ezeket az érzéseket nem lehet kontrollálni.

Sz-r ügy. A racionalitás és a szíved mást diktál.

Ha a nő boldog a házasságában, én próbálnám nagyon durván elfelejteni...valahogy

2018. jan. 23. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

" #9 pont 25 vagyok! Xd hazas emberek ne okoskodjanak bele .. a masik hazas eletebe. a megcsalasra valo hajlam csak gerinctelen , megbanast , lelki ismeret furdalast nem ismerő ferfiakban van meg. szerencsere en nem vagyok ilyen , ram sem nezek egy nore sem!

"

várj még 5 évet és te sem fogsz ilyen feketén fehéren hozzáálni ehhez a kérdéshez

2018. jan. 24. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!