Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ő szerelmes volt, most én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő szerelmes volt, most én lettem az. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mit tegyek. Kérlek segítsetek!

Még tavasszal ismertem meg egy férfit. Sokáig nem találkoztunk. Hetekkel ezelőtt kezdtünk el találkozgatni. Először nekem nem volt szimpatikus. Főleg azért, mert annyira erőltette a talit. Addig nyaggatott, hogy igent mondtam. Aztán rájöttem, hogy vannak benne szimpatikus tulajdonságok. Pl. nagyon vicces és nagyon udvarias fiatalember. Egyre többet talizgattunk, de nem tudtam rá úgy nézni, mint ő rám. Próbált néha közeledni, de nem viszonoztam.

Viszont egyszer csak arra ébredtem, hogy egyre többet gondolok rá és várom a talikat, vagy hogy dumcsizzunk.

Sajnos nem mindig értjük meg a másikat. Néha olyan érzésem van (volt), mintha ő kínaiul beszélne, én meg japánul.

Egy hétvégén vesztünk össze. Meg volt beszélve, hogy aznap talizunk és majd hív. Nem hívott. Írtam neki sms-t. Válaszolt, hogy most végzett a dolgával és talizhatunk. Írtam, hogy oké. És ennyi. Erre már nem jött válasz. Szerintem ez az ő hibája, mert igent mondtam a talira. Elkezdtem készülődni és vártam és vártam.. Szerinte az én hibám, mert nem írt időpontot és ne sürgessem.

Azóta minden megváltozott. Én odáig vagyok érte, nem megy ki a fejemből egy percre sem. Ő meg állítása szerint utál, de barátok lehetünk. Mondjuk ez a két dolog nem értem, hogy fér össze.

Mit tehetnék, hogy újra felélesszem benne a dolgokat? :) Ha egyszer érzett irántam valamit, de már elmúlt, akkor esélytelen? Vagy újra lehet lobbantani a tüzet? :)

2018. jan. 23. 20:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
2%
Hagyd békén. Jobb lányt érdemel. Máskor majd talán megbecsülöd azt, aki nem csak megdönteni akar.
2018. jan. 23. 20:46
 2/23 anonim ***** válasza:
39%
Nem esélytelen. Annyi a változás h most majd te tepersz :-) tetszeni fog neki :-)
2018. jan. 23. 20:47
 3/23 anonim ***** válasza:
64%
Első körben kérd át ezt a kérdést a tini kategóriába...
 4/23 anonim ***** válasza:
2Esvagyok...hasonlóan jártam..nekem összejött aztán :-)
 5/23 anonim ***** válasza:
78%
Atya isten, hány évesek vagytok?!
2018. jan. 23. 20:49
 6/23 A kérdező kommentje:

28 évesen szerintem kinőttem már a tini kategóriából.

2-es! Priviben kérdezhetnék pár dolgot? :)

2018. jan. 23. 20:56
 7/23 anonim ***** válasza:

Nos, nagyon úgy néz ki, hogy ezt elbaszarintottad. Akkor jöttél rá az értékére, mikor a kiváló alkalom már elmúlt.

Ez a vonat már elment.

"Runaway train never comin' back

Runaway train tearin' up the track..."

2018. jan. 23. 20:56
 8/23 anonim ***** válasza:
2Es vagyok. Igen persze
2018. jan. 23. 21:01
 9/23 anonim ***** válasza:
Szerintem van rá esély. Azért óvatosan, ne túl nyomulósan!
2018. jan. 23. 21:32
 10/23 anonim ***** válasza:
#6 években lehet de agyban tuti nem...
2018. jan. 23. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!