Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nyugodt, türelmes, kiegyensúlyozott ember, akkor az már unalmas?
Én nem hinném , de ismerősöm szerint az.
Szerintetek ?

Az általad felsoroltak nem vonhatóak párhuzamba az unalmassággal.
A válasz a kérdésedre tehát: nem.

Azert nagyon nem mindegy az illeto neme, mert te no vagy, sokkal nehezebb kapcsolodasi pontokat talalni egy nyugodt turelmes, kiegyensulyozott emberrel. Vagy aki legalabbis kiegyensulyozottnak tunik.
Mert iszonyatosan konnyu osszekeverni azt aki, nem tudja jol kifejezni magat, frusztralt, nem erdekli a kis vilagan kivul semmi, azzal a ferfival aki tapasztalt, magabiztos, bolcs, s nem akar lerohanni az ezer erdektelen sztorijaval, mert mindenrol tud velemenyt alkotni.
De a ket ember hasonloan fog viselkedni.
Na jó akkor kicsit bővítem.
Én ugye nő vagyok, ezt pedig egy férfi mondta nekem. Hogy párkapcsolatban ez unalmas, és , hogy kell a szenvedély meg a "dráma".
A szenvedély kell, de én azt nem úgy értelmezem, hogy kiborulok mert letört a körmöm és ezét szétverek egy tányért a másik fején.
Én nagyon türelmes /nyugodt vagyok. Meg kiegyensúlyozott. Persze fel lehet húzni, de nem pitiáner dolgokkal.
Tehát engem hisztizni nem nagyon látnak.
Vannak rosszabb pillanataim, meg van, ajánlatosabb nem hozzámszolni, de nem gondolnam,hogy ez unalmas.

párom szerint nem vagyok az..25F
szerinte az az unalmas akinek pl nincsenek önálló gondolatai meg egész nap csak feküdni akar és a plafont nézni

Nem. Akkor unalmas valaki, ha nem lehet vele semmiről beszélni, mert semmi vagy csak 1-2 dolog érdekli vagy csak magáról rud beszélni. Az dögunalmas.
Az, hogy valaki nem műbalhézik meg nincs felhúzva egész nap, teljesen jó. Én speciel lecsapnám az ilyen produkciós majmokat... Nem az én világom, én meg pont azokat unom, mert a privát szférámba tolják a tartalmatlanságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!