Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szeretőm nagyon érzékin,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm nagyon érzékin, szenvedélyesen csókol, ez jelenthet mélyebb érzéseket?

Figyelt kérdés
Pár alkalommal találkoztunk eddig és mikor együtt vagyunk (úgy is) folyamatosan szinte megállás nélkül csak csókol, nagyon szenvedélyesen, érzékin. Búcsúzáskor is még visszahúz magához egy csókra. Én vagyok a nő, ő a férfi. Ezek a jelek utalhatnak arra hogy benne már vannak érzelmek is felém? Vagy csak szexkapcsolatban is normális, hogy így viselkedik?
2018. jan. 22. 11:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy csak most találtam meg ezt a kérdést. Első olvasásra is ordít belőle, hogy szó sincsen ebben az esetben megcsalásról, hűtlenségről.

Felnőtt párkapcsolatok - Szerelem a kategória amibe a kérdező hölgy írt, nem a Megcsalásba.

Csak a sok degenerált frusztrált okoska, nem tud olvasni a sorok között. :D

Az Ő esetükben a "szerető" csak egy kifejezés, úgy mint a "barátom", "barátnőm", vagy a nagyon divatos "párom". Vagy még lehet sorolni.

Akkor most válaszolnék a kedves hölgy kérdésére.

Szerintem az, hogy érzéki és szenvedélyes, az biztos jele annak, hogy érez Ő is irántad, mert szerintem Te igen. :) Átjön ebből a pár sorból amit írtál. Én nem viselkednék így, ha nem lennének érzéseim a másik felé. Csak manapság óvatosabb az ember, nehezebben bíznak, adják ki az érzéseiket, de ha feléd ezt mutatja, akkor érez irántad. Látszik abból, ahogy írsz, meg írtad is, hogy idősebbek vagytok. Látszik is, mert kitűnik a soraidból, hogy lényegesen fejlettebb az érzelmi intelligenciád, mint az itt hozzá szólok nagy többségének.

Én őszintén drukkolok, hogy minél tovább tartson ez kettőtök között, mert jó hallani ilyenről is, nemcsak folyton a válás, meg a szakítás. Légy boldog Vele, ameddig lehet, mert a Te esetedben szerintem a "lesz ami lesz" az inkább kölcsönös szerelem legyen. :)

34F :)

2018. jan. 23. 10:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Elnézést. Fiatalítom magam.

36F :)

2018. jan. 23. 10:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egyaltalan nem volt egyertelmu, hogy nincs susmus a dologban. Gyakrabban hasznaljak a szereto szot hutlenseg eseten es haho, a gyk-n vagyunk! Egyaltalan nem volt alaptalan a feltetelezes, mert leggyakrabban valami piszkos jatszmarol va szo. Az nem rosszindulat, hogy a leggyakoribb gyk-s forgatokonyvre gondoltunk.

Ha igy all a dolog akkor szerintem egyertelmu, hogy tetszel neki kerdezo, nem is ertem miert bizonytalankodsz. Nem latom a bokkenot, hogy ez miert ne azt jelentene, aminek latszik.

2018. jan. 23. 13:57
 14/17 anonim ***** válasza:

lollypop93

#11,12 vagyok.

Rendben, nem volt számodra egyértelmű, oké. De ha figyelmesebben olvasod, észre lehet venni. És még azt is, hogy pontosan melyik kategóriába írt.

A neved mellett a 93, az a születési éved? Ha igen, közel 25 évesen, ráadásul nőként, ezt szerintem észre kellett volna venned.

A kérdező hölgynek továbbra is drukkolok, hogy úgy alakuljon ez a kapcsolat, ahogyan Ő is szeretné.

2018. jan. 23. 14:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Megindokoltam, miert gondoltam arra, nem csak egy ontudatos szerintemmel inteztem el. Ha elkerulte a figyelmedet olvasd el meg egyszer. Az eletkoron valo rugozast szerintem hagyjuk, ugyanis nem en voltam az egyetlen, aki masra gyanakodott (erveimet lasd fentebb). A kategoriat valoban nem neztem, de nem is tulajdonitok neki akkora jelentoseget, indenki arra kattint, amire akar. Utolag konnyu diadalmasan ravagni, hogy hiszen ez egyertelmu, de mar csak azert is gyanura adott okot, mert annyira nyilvanvalo a vonzalom. Akkor mi a kerdes? Az ember osztonosen arra gondol, hogy van valami csavar a tortenetben, ami miatt ez nem vilagos, es mi mas lenne a csavar egy ilyen helyzetben, mint egy harmadik fel.
2018. jan. 23. 14:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat! Nem ezen szerettem volna hogy fenn akadjatok. Csak választ szerettem volna a kérdésre, ami az hogy ezek lehetnek-e jelek arra hogy érez valamit.
2018. jan. 23. 14:40
 17/17 anonim ***** válasza:

lollypop93

Értem az érveid, elfogadom, és itt le is zárhatjuk, de azért ne csak olvas, hanem gondolkodj is.

További szép napot.

Pá:)

2018. jan. 23. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!