Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás, újrakezdés vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás, újrakezdés vagy továbblépés?

Figyelt kérdés

Kis csendes szakítás volt részemről, nem tudtam, hogy valódi szerelem-e amit érzek vagy csak a mindennapjaimmá vált..

Így szerintem rá fogok jönni, mert 1 hete történt, de gyötör a kín, hogy elmenjek hozzá és odabujjak mellé.

Nem tudom mit kezdjek magammal, hiányzik, vagy csak megszokás? Nektek volt már ilyen, ha igen elmondatok, hogy folytatódott.

Lány vagyok, 20.

2018. jan. 21. 10:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Volt hasonló tapasztalatom. Nem voltam már szerelmes, de megsirattam/meggyászoltam a kapcsolatot. Próbáltunk barátok is maradni, de az se tartott sokáig, mert rájöttünk, hogy nincs értelme, azon kívül, hogy anno szerettük egymást semmi közös nem volt bennünk.

Nálatok, ahogy mondtad csendes szakítás volt, gondolom nincs utálkozás egyikőtökben sem. Egy hét az nem olyan sok, valószínűleg csak azt hiányolod, hogy van valaki akihez hozzá lehet bújni, nem magát az illetőt. Szerintem várj még, el fog múlni a hiánya.

27/N

2018. jan. 21. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Lépj tovább.

Tudod, ahol már egyszer kimondtátok hogy vége, az már nem kapcsolat! És szenvedhettek még x évig együtt boldogtalanul, de akkor is max. lakótársak lehettek.

2018. jan. 21. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!