Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érjem el, hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy együtt maradjunk hogy elfogadja a gyerekeim és tényleg szeressen?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok. Volt férjemmel szétmentunk, meg csalt többször is.

Meg ismertem egy 24 éves pasast,akivel jól megvoltunk, szeretem és állítólag ő is engem. Decemberben jött haza Angliából, azóta együtt vagyunk. Azt mondta szeret de nem tudja elfogadja hogy vannak gyerekeim. Le vagyok kötve.. Elmeselte hogy mielott haza jött meg ismert valakit, aki tetszedt neki is, és az illető várja vissza... Én sajnos biztattam is, hogy jöjjön össze a lánnyal és ne jöjjön haza egy hónap múlva végleg miután visszamenőleg ahogy megbeszéltünk... Pedig iszonyú nehéz volt. Most naponta beszél a lánnyal de hozzám is jön naponta... Gondoltam csak arra kellek neki, de nem kezdeményezi napok óta semmi sem volt köztünk de jön... Mit tegyek nem szeretném elvesziteni. Hogyan érjem el hogy bolonduljon értem és elfogadja a gyerekeim?

2018. jan. 20. 11:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Miért kéne elfogadnia a gyerkedet?! :D

Én sem lennék hajlandó másét nevelni, bármennyire is szeretem a pasast amúgy.

2018. jan. 20. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!