Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet így felejteni egy plátói szerelmet?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk összejönnék egy másik férfivel,de őt nem szeretem. Részemről ez csak szex lenne. De szerintem ez a másik férfi többet akar.2018. jan. 17. 22:43
1/9 anonim válasza:
Igen, el lehet. De van egy 100%-ban bevált megoldás: Vársz 50 évet, majd 50 év múlva megkérdezed magadtól, hogy fáj-e még a fiú emléke. Garantálom, hogy a kérdésre sem fogsz emlékezni. Ha 50 éven belül meghalnál, már nem tudsz várni annyi időt, de azt hiszem, ez estben már mindegy is. És ezt a 100%-osan hatékony megoldást csak most ingyen osztottam meg veled!
2/9 anonim válasza:
Férfi oldalról határozottan NEM a válasz. Kérdező, én már 18 éve reménytelenül szeretek egy lányt. Az első, amit megpróbáltam, ez volt, mondván, "aaaa az csak diákszerelem, majd elmúlik, találok mást, jól megszeressük egymást oszt fúdejó lesz". Nos, ezt eljátszottam több mint tízszer, és nem segített. Szexszel sem.
A fő kérdés az: Vajon ő volt-e "Az Igazi"? Ha igen, akkor a kilátásaid jók, mert ha találkozol az Igazival, akkor az előzőt el fogod felejteni, elvégre csak egy múló epizód volt. Ha viszont valóban ő volt az Igazi...nos, nem akarlak elkeseríteni,de hatalmas nagy szarban vagy...
3/9 anonim válasza:
Látszik, hogy te sem próbáltad az 50 éves módszeremet...
4/9 anonim válasza:
Valóban nem, még csak 18 éve próbálom. Biztos hatékony, de volna egy olyan jelentéktelen, kukacoskodó kérdésem azért, hogy 82 éves öreg papócaként mit érek már vele, ha sikerül elfelejtenem...
5/9 Zoli780806 válasza:
Egyetlen megoldás, hogy összejössz a "plátóival" és baromi gyorsan rájössz, hogy többet láttál bele, mint ami.
6/9 anonim válasza:
Ha nem szereted miért jössz vele össze? Keress egy olyat akit szeretsz és ő is szeret.Abból baj sosincs :D
7/9 anonim válasza:
Csak akkor tudtam lapozni ezekből a plátói szerelmekből amikor jött más a képbe (nem feltétlen nagy szerelem), vagy nagyot csalódtam az illetőben.
9/9 anonim válasza:
Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor használjunk ki valakit érzelmileg emiatt, csak járjunk nyitott szemmel, még ha nehéz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!