Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy plátói szerelmet el lehet felejteni es vegre normalis eletet elni?
Figyelt kérdés
adott egy ferfi akibe evekkel ezelott beleestem. csak ugy a semmibol. eleg szenvedelyesen indult aztan eltunt...en meg teljesen magam alatt vagyok. varom h felkeressen, de ez sajnos csak a mesekben lehetne. nincs kedvem mas embereket megismerni, mindenkot lerazok..csak ot keresem mindenhol, ha ragondolok, eszembe jut minden ami kettonkkel tortent...de ez igy nem normalis. tudom hogy el kellene felejtenem, de nem megy...2016. febr. 1. 23:21
1/4 anonim válasza:
Várj...
A plátói szerelem lényege, hogy reménytelenül szerelmes vagy valakibe, aki sosem lehet a tiéd, és nem is történik köztetek semmi..."távolról imádod" pl. általános iskolában a 4.-es kis csajok a naaaagy 8.-os fiúkat.
Szóval most, hogy ezt tisztáztuk, akkor mi is a helyzet? Mi is volt köztetek? Rendes kapcsolat?
2/4 A kérdező kommentje:
sose volt rendes kapcsolat...es jo ideje mar csak platoi.
2016. febr. 1. 23:45
3/4 anonim válasza:
Mi a keresztneved? Vagy elég csak a kezdőbetűje, ha nem szeretnéd az egészet kiírni :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem kell elfelejtened, csak eld az eleted tovabbra is, elobb utobb ha kolcsonos akkor osszejottok-mondom en a pozitiv:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!