Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha aggódik akkor szeret?
Figyelt kérdés
Ha valaki aggódik valakiert akkor szereti?
Múltkor rosszul lettem egy kicsit és annyira megijedt egy férfi ismerősöm hogy szó szerint olyan komolyságot és ijedtseget láttam az arcán mint meg soha senkitől. Mindjárt odaugrott hozzám kerdezgette jól vagyok e, minden rendben. Teljesen körül ugrált.
Ez lehet a szerelem egyik jele?
Vagy csak a szimpátia miatt így megijedne?
2018. jan. 17. 19:52
11/11 A kérdező kommentje:
Igazából Én nagyon szeretem őt már egy ideje..
2018. jan. 17. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!