Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha aggódik akkor szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha aggódik akkor szeret?

Figyelt kérdés

Ha valaki aggódik valakiert akkor szereti?

Múltkor rosszul lettem egy kicsit és annyira megijedt egy férfi ismerősöm hogy szó szerint olyan komolyságot és ijedtseget láttam az arcán mint meg soha senkitől. Mindjárt odaugrott hozzám kerdezgette jól vagyok e, minden rendben. Teljesen körül ugrált.

Ez lehet a szerelem egyik jele?

Vagy csak a szimpátia miatt így megijedne?

2018. jan. 17. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül szerelem, inkább emberiesség, ami egyre csak fogyatkozik mindenhonnan (tisztelet a kivételeknek)
2018. jan. 17. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Személyiségtől függ. Lehet, hogy szimplán csak figyelmes, de lehet, hogy táplál irántad érzéseket.
2018. jan. 17. 19:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Az már biztos, hogy fontos vagy a számára, de legalábbis nem közömbös. Ez lehet a szerelem jele is, de ha mást nem mutatott, akkor szimpatikus vagy a számára.

De viszont ha olyan gondoskodó fajta, akkor valószínűleg csak a személyiségéből fakadó volt az aggodalom.

2018. jan. 17. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:

A szerelem magasabb fokon ég magasabb dimenzióban és szeretet, véleményem szerint szeret.

Milyen a kapcsolatotok?

2018. jan. 17. 20:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát adott mas jeleket is ugyanakkor meg iszonyu visszafogott. Amolyan nem mutatom az érzéseimet típus. Ezért vagyok bizonytalan
2018. jan. 17. 20:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Hétvégente együtt vagyunk sokat dumálunk. Megismertük egymás barátait is. Szokta mondani hogy hiányzom de nagyon ritkán. Elég hűvös hideg természetnek tűnik kívülről ezért is lepődtem meg mikor úgy reagalt. Nem megszokott tőle.
2018. jan. 17. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Azert a szerelem marha nagy tulzas. Hany evesek vagytok? Ez az eset egyszeru empatia, emberseg reszerol. En idegenek eseteben is teljesen ilyen vagyok.
2018. jan. 17. 20:28
 8/11 anonim ***** válasza:

A múltkor egy lány barátom szó szerint elzavartam orvoshoz egy problémával, és folyamatosan követtem, hogy mi a helyzet.

Sem előtte, sem azóta nem történt közöttünk semmi, nem is szeretném, hogy történjen, de azért eléggé a szívemen viseltem/viselem a sorsát. Mint barát.

2018. jan. 17. 20:30
 9/11 A kérdező kommentje:
24
2018. jan. 17. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerinte 50 50 % az esélye.

Ki fog derülni ha te is akarod..

2018. jan. 17. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!