Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha aggódik akkor szeret?
Ha valaki aggódik valakiert akkor szereti?
Múltkor rosszul lettem egy kicsit és annyira megijedt egy férfi ismerősöm hogy szó szerint olyan komolyságot és ijedtseget láttam az arcán mint meg soha senkitől. Mindjárt odaugrott hozzám kerdezgette jól vagyok e, minden rendben. Teljesen körül ugrált.
Ez lehet a szerelem egyik jele?
Vagy csak a szimpátia miatt így megijedne?
Az már biztos, hogy fontos vagy a számára, de legalábbis nem közömbös. Ez lehet a szerelem jele is, de ha mást nem mutatott, akkor szimpatikus vagy a számára.
De viszont ha olyan gondoskodó fajta, akkor valószínűleg csak a személyiségéből fakadó volt az aggodalom.
A szerelem magasabb fokon ég magasabb dimenzióban és szeretet, véleményem szerint szeret.
Milyen a kapcsolatotok?
A múltkor egy lány barátom szó szerint elzavartam orvoshoz egy problémával, és folyamatosan követtem, hogy mi a helyzet.
Sem előtte, sem azóta nem történt közöttünk semmi, nem is szeretném, hogy történjen, de azért eléggé a szívemen viseltem/viselem a sorsát. Mint barát.
Szerinte 50 50 % az esélye.
Ki fog derülni ha te is akarod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!