Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak én érzem úgy, hogy egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy egyre inkább kiábrándulok a férfiakból a határozatlanságuk miatt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy érzem, hogy már nekem kéne felszednem őket meg udvarolni nekik, mert ők maguktól csak úgy elvannak, mint a befőtt. Keresik a társaságom, rám írnak fb-on, élőben is beszélgetünk, úgy érzem tetszek nekik, de a kezdő lépés mégis mindig rám hárul. Ha én meg is teszem, és megiszunk együtt egy kávét pl., akkor sem történik semmi előrelépés, csak flörtölgetnek velem. Tényleg mintha azt várnák, hogy majd én körülugrálom őket, és ha meg nem keresem őket pár napig, akkor megkérdezik, hogy valami baj van-e. Komolyan ennyire nem látják, hogy ez egy kétoldalú dolog, és időnként talán nekik is kéne valamit tenniük azért, hogy egy kapcsolat kialakuljon, fennmaradjon? Meg hát na, elvileg ők a férfiak! Az elmúlt bő fél évben volt három ilyen esetem is, és ez ábrándított ki végleg mindannyiukból. Nyilván nem az kell, hogy leteperjen az első randin, csak hogy valamit ő is tegyen már azért, hogy találkozzunk vagy jól érezzük magunkat. Beszélgetés alatt sincs semmiről határozott véleményük.

Mások is tapasztalják ezt?

25/L

2018. jan. 11. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

"A ferfiak nagy resze, annyira parazik a visszautasitastol"

+ a zaklatás vádjától...

2018. jan. 11. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Igazad van.
2018. jan. 11. 18:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok

Elméletileg nem vagyok csúnya. Pozitív visszajelzések miatt gondolom.

Ámde introverált vagyok. Sok visszautasítás, volt már az életembe, megcsalás is. Így az önbizalmam nincs az egekben. Talán ezért jól meggondolom, h kivel foglalkozom, kivel ismerkedem, és igyekszem figyelni a jelekre, visszajelzésekre, ha nem kapok, jó esély van, hogy nem lépek, nem úgy lépek, mint a nők szeretnék. Ettől független én hívom el a nőtbrandira, én kezdeményezem az első csókot...

Viszont az elvárom, hogy mondjuk az első és a második randi között vagy az első előtt a nő is rámírjon h mizu. Ezzel egyértelműen jelet adva, h kölcsönzös a szimpátia.

Nem könnyű (legalábbis nekem) mindig minden szituban magabiztosságot színlelni. Nekem ehhez kell a nő is.

29F

2018. jan. 11. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Elvileg ők a férfiak? És vajon te mennyire vagy nő a gyakorlatban? Talán a férfiak ostorozása helyett nem ártana tükörbe nézni néha! Túlzás nélkül 10-ből 9 nő teljesen érdektelen számomra, értük a fülem botját nem vagyok hajlandó megmozdítani. De ez nem azért van, mert határozatlan volnék.
2018. jan. 11. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ide vezet az az undorító, minimális felelősségtudat nélküli hozzáállás, amit a nők művelnek: átverés, ignorálás, hibák áthárítása, be nem ismerése, megatöbbi. A férfiaknak elkezdett elegük lenni belőle, és nem asszisztálnak tovább ehhez, érthető módon nem akarják, hogy a sok hercegkisasszony kénye-kedve szerint játsszon a lelkivilágukkal (mert a férfiaknak is van, bizony), és már csak akkor tesznek valamit, ha egyenlő partnert látnak a nőben.
2018. jan. 11. 20:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Isten hozott a libsi utópiában, ahol randira hívni egy nőt egyenlő a nemi erőszakkal.
2018. jan. 12. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!