Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik első látásra megtetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik első látásra megtetszenek, azokból később kiábrándulok, míg akiket eleinte észre sem veszek, később vonzalmat keltenek bennem, más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Így vagyok a lányokkal. Például amikor szeptemberben bekerültem egy új társaságba, rögtön nagyon megtetszett egy lány, aztán pár hét után ahogy kicsit megismertem, teljesen kiábrándultam belőle, sosem mosolygott, meg olyan rideg volt. Aztán ugyanebből a társaságól egy másik lánnyal(akit eleinte észre sem vettem) elkezdtem beszélgetni, és ahogy megismertem, úgy egyre jobban megtetszett, sokat mosolygott, jó volt az illata, meg a hangszíne, és nagyon erős vonzalmat keltett bennem. Na de hát ezen kívül is még számtalan hasonló eset történt velem. Valamiért azok a lányok, akik külsőre megtetszenek, később mindig elkezdenek taszítani, ezért is hagytam fel anno a netes társkereséssel, mert ott aki megtetszett, attól később mindig elment a kedvem, néha magam se tudom megmagyarázni, miért ábrándulok ki. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy a vonzalom elsősorban nem a külsőn múlik, hanem ennél sokkal komplexebb dolog, még csak nem is a személyiség a legfontosabb, hanem valami más pl. hogy milyen illata van az illetőnek, milyen hangja, milyen a testtartása, milyenek a gesztusai.

2016. febr. 19. 16:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Velem ez gyakran van így. Ez még a jobbik eset, mert azt jelenti, hogy a benső is számít neked. Ha csak a külső számítana, nem ábrándulnánk ki belőlük.
2016. febr. 19. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem ez szinte mindig így volt és van.
2016. febr. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!