Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a Korea...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Korea imádatról, és az olyanokról akiknek koreai barátjuk van?

Figyelt kérdés
2018. jan. 10. 20:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Érthetetlennek tartom. Főleg azután, hogy fél évet kinn töltöttem, de nem vagyunk egyformák. Engem nem zavar, hogy ki mit imád. Na jó a goa zene szeretetét a mai napig nehezen dolgozom fel.
2018. jan. 10. 20:08
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
Agymosott emberek. Sosem jó semmi megfoghatatlanban fanatikusan hinni. Plusz magyarok vagyunk, minek imádnánk olyan országot, aminek valódi működéséről lövésünk sincs, pusztán idealizálva rózsaszín légvárból felépített álmaink dédelgetését? Azt hiszik a fiatalok, hogy a koreai mesevilág egyenlő az ottani élettel. Nagyon nem.
2018. jan. 10. 20:11
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
ki Koreán kel...
2018. jan. 10. 20:17
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
Az, hogy gyerekes, éretlen dolog.
2018. jan. 10. 20:18
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, de én se értem ezt a nagy Korea imádatot. Minden második nő odavan Koreáért.
2018. jan. 10. 20:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Észak- vagy Dél-Korea?

Mert nagyon nem mindegy...

2018. jan. 10. 20:37
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 Dél, de ha tudnád miről van szó nem kérdeznél ilyet.
2018. jan. 10. 20:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel annyira tudok Dél-Koreárol, hogy egy gagyi telefon és autógyártó van ott :D

Ellenben Észak sokkal jobban érdekel.

2018. jan. 10. 20:54
 9/15 anonim ***** válasza:

Én ezt inkább fiúknál láttam, hogy naaagyon buknak a távol-keleti lányokra.

A magam részéről, nálam nagyobb libsi nem kell, imádok mindenkit, érdekesnek tartom más kultúrák embereit, mindig jól éreztem magam velük, akár ők voltak cserediákok, akár én, akár csak összefutottunk Tinderen vagy itt-ott. Viszont párválasztásnál valahogy kívülesik a preferenciámon az összes más rasszba tartozó. Nem tudom, miért, egyszerűen nekem az európai vonzóbb, néha látok egy-egy szép kreolbőrű, afroamerikai vagy japán férfit is, biztos tudnék kialakítani velük is párkapcsolatot, de nagy átlagban mindig a világos bőrű, világos szemszínű és többnyire világos hajú (vagy vöröses) férfiak tetszettek, azok közül is a nyelv miatt inkább a magyarok, vagy magyart anyanyelvükként kezelők.

2018. jan. 10. 20:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Dél-Koreában gyártott dekorkozmetikumokat lehet, hogy ki fogok egyszer próbálni. Meg egyszer láttam egy igényesen megvalósított szintén ott készült tévésorozatot még az M1-en, vagy 10-11 éve. Az alaposságukat nagyra tartom, máskülönben viszont tőlem nagyon távol áll az ottani mentalitás.
2018. jan. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!