Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nagyon bejonnek a koreai, vietnami, japan, (kinai) csajok. Szerintetek is sokkal rendesebbek a feher/europai lanyoknal?
már rég el kellett volna menned rizset szedni,nem lehúzni az europid lányok kedvét. úristen,persze hogy mindenki ilyen felemás! hiszen olyan gondolkodása van egyeseknek,hogy nem érzik a rasszok közötti különbséget.végül is egy macska is lehetne egy tigrissel,nem? csak annyi a különbség hogy csíkos,végül is mind a kettő nyávog.így született meg hasonló módon az öszvér,na meg az okapi is. akarsz ilyen génkezelt utódot?
szép napot! :)
én a pasikkal vagyok így ^^
sokkal jobban bejönnek az ázsiaiak főleg a koreaiak
a fiúk rendesebbek, már akikkel beszéltem azok voltak
Nem, nem sokkal rendesebbek. Viszont sokkal agresszívebbek. Ha vékony, akkor inkább csak nyüzge és csökött.
Minimális méretű mell, borotválatlan, hónaljkutya rulZ, szexuális kultúra zéró. Satöbbi.
Arcuk rohad, bajuszuk dús.
Ezen felül kínai, viet, thai és hasonlóknál a Hepatitis alap. Fagyási sérülések, forradások.
És iszonyatos szaguk tud lenni! Főleg a kínainak, másodsorban az indonézeknek.
Én megjártam távol-keletet, d*gtam kínait, japót, jakutot, koreait (észak-koreait!! gyerekként menekült Pekingbe). A legutóbbi az burját.
Amúgy nem is nagyon értem a kérdést. :) De ha gondolod, összehozlak Sister Fenggel. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!