Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a legfontosabb belső tulajdonságnak egy lánynál? 19/L
Magamat kedvesnek, megértőnek, szégyenlősnek tartom. De ha remek emberekkel vagyok körül véve akkor bolondosnak és vidámnak. Sokat nevetek és mosolygok.
Így rólam mit gondolnátok?
"Magamat kedvesnek, megértőnek, szégyenlősnek tartom. De ha remek emberekkel vagyok körül véve akkor bolondosnak és vidámnak. Sokat nevetek és mosolygok.
Így rólam mit gondolnátok?"
Tipikus sablon szöveg ami valamilyen mértékben a lányok 99%-ára igaz.
Tippelek: szeretsz utazni, barátokkal lenni, filmezni, és zenét hallgatni. Eltaláltam?
Mivel csak pozitív, de legalábbis nem negatív tulajdonságokat írtál le, így nem meglepetés, hogy mindenki szerint jó vagy.
Csak tudod, ez mem úgy működik, mint az állásinterjú, hogy a mondjon 2 negatív tulajdonságot részre is olyat kell kamuzni, ami valójában pozitív, olyan ember meg nem nagyon van, akinek nincs negatív tulajdonsága.
Megbízhatóság, becsület, empátia, intelligencia, humor, higgadtság, jóindulat.
Az eddigiek alapján nálad az intelligencia és a humor valószínűleg hiánycikk, a többit még nem tudom.
Intelligencia.
Anélkül nincs önismeret, nincs önkritika, nincs jó kommunikáció, nincs strukturált gondolkodás, perspektíva, valódi önazonosság és integritás.
>Így rólam mit gondolnátok?
Semmit, ez túl kevés információ bármihez. A vidámság, kedvesség, megértés mind pozitív dolog, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!