Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Mivel foglalkozik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mivel foglalkozik a párotok?

Figyelt kérdés

Esetleg vannak olyan szakmák amiket lenéztek?

Nők ti is válaszolhattok, hogy mivel foglalkoztok és milyen hatása van ez a párkapcsolatotokra

2018. jan. 7. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
A feleségem gazdasági vezető és villamosmérnök vagyok.
2018. jan. 7. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
mit kell le nezni? azt hogy valaki itthon diplomaval keres netto 150-200 ezret atlagban kulfoldon meg az alibi munkas netto 400-500 ezertol indul. Akkor kit neznek le a nok. Ha egy semmit mondo szegyennek szamito meloval be zsebelek 400 kilot vagy itthon 150 ezret egy irodaban a gep elott. A munka szerintem lenyegtelen. Olyan novel nem allok szoba aki az en keresetem altal alapozna a jovojet. Szamomra az anyagi dolgok es a kapcsolat 2 kullon allo dolog.
2018. jan. 7. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

#2 Egyrészt külföldön a 400 ezres fizukával mosogatóként semmivel sem vagy előrébb, mint itthon a 150 ezressel. Ugyanis kint pont annyival drágább is minden.

Másrészt nőként sokkal jobban megbecsülök egy tanult, diplomás, ertemes embert, akinek lehet, hogy a kezdő fizuja csak 150-200 ezer, de az szépen sokszorozódni is fog, mint egy olyan embert, aki buta, mint a tök, de kimegy külföldre szakmunkásnak, mosogatónak, és veri a mellét az 1000 eurós fizujával, ami kint a legalja. Ha egy itthoni diplomás kimegy, ennek mondjuk a háromszorosával indul.

2018. jan. 7. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó! Kicsit el vagy tájolva. Ausztriában pl. egyáltalán nem drágább az élet mint Magyarországon. Maximum az albérletárak magasabbak, de a kaja nagyjából ugyanannyi. A benzin szintén, bár inkább olcsóbb. A napokban vettem autópályamatricát, bőven 2000 ft alatt volt. Viszont a szakmámmal kereshetek kint 500.000 forintot, a párom majd' 1 milliót.

Itthon ugyanezzel a szakmámmal és a párom szakmájával (+fősuli) az éhendöglés szélén álltunk. Most mrg maximum családlátogatóba jövünk haza, de már azt se sokáig, mert ők is inkább kijönnének lakni ide.

2018. jan. 7. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Javítok bocsánat: 3.000 ft alatt volt az autópályamatrica.

De az összes környező országban ez a tapasztalatom.

Egyebként hogy a kérdésre is válaszoljak, SEMMILYEN szakmát nem nézek le. És nem érdekelt soha, hogy mennyit keres a párom. Amíg egyikünknek van, addig a másiknak is.

2018. jan. 7. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

"Másrészt nőként sokkal jobban megbecsülök egy tanult, diplomás, ertemes embert, akinek lehet, hogy a kezdő fizuja csak 150-200 ezer, de az szépen sokszorozódni is fog, mint egy olyan embert, aki buta, mint a tök, de kimegy külföldre szakmunkásnak, mosogatónak, és veri a mellét az 1000 eurós fizujával, ami kint a legalja. Ha egy itthoni diplomás kimegy, ennek mondjuk a háromszorosával indul."

aha mert te az a tipikus sznob vagy aki szerint csak az lehet muvelt aki diplomazott, nem szamit hogy 7-8 ev alatt sikerult megszereznie mert annyiszor bukott, de a szulei koltsegere elvezte . Meg ez a lekezeles hogy mosogato.. lehet hogy az de meg mindigMásrészt nőként sokkal jobban megbecsülök egy tanult, diplomás, ertemes embert, akinek lehet, hogy a kezdő fizuja csak 150-200 ezer, de az szépen sokszorozódni is fog, mint egy olyan embert, aki buta, mint a tök, de kimegy külföldre szakmunkásnak, mosogatónak, és veri a mellét az 1000 eurós fizujával, ami kint a legalja. Ha egy itthoni diplomás kimegy, ennek mondjuk a háromszorosával indul. haza tud jonni 200-300 ezerrel koltogetni , mig mas a felebol el meg 1 honapig. Tudod a sporolast is ismerik sokan. Nem bun az ha valaki tanult , de az sem ha o csinalja neked a szep festest a lakasodba , vagy a keritest ami mereg draga.. Ezer 1 ember van aki eretsegivel is muveltebb 2xer 3 xor mint a dunat rekesztheto diplomas. Neked remelhetoleg olyan ferjed lesz akivel elmehetsz egy kviz jatekba es fenyezheted magad a 8 diplomadra de a 3-dik kerdesig nem juttok el.

2018. jan. 7. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
#4 Félreértesz. Én az olyan embereket nézem le, mint a #2 válaszoló, aki annyira primitív, hogy még értelmesen és helyesen foglalmazni sem képes, de a diplomások fikázásához ért(nyilván azért, mert ő képtelen lenne egyetemet végezni a zéró agykapacitásával), de sikeres embernek hiszi magát, amiért külföldön megkeresi az ottani minimálbért. Clap-clap, micsoda teljesítmény, a nők biztos a lábai előtt hevernek.
2018. jan. 7. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy meg lehet, hogy a kezdő fizetés alacsony diplomásként is, de megtérül és elég hamar emelkedik. Az összes diplomás ismerősöm, rokonom 30-40 éves korára már több lakás, ház tulajdonosa(amik ki vannak persze adva), nyaralni, síelni járnak, függetlenül attól, hogy itthon vagy külföldön élnek. Aki tesz a jó létért, annak diplomával és anélkül is menni fog.
2018. jan. 7. 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:
#7! Értem, hogy mit mondasz, nekem is sok ilyen ismerősöm van...sőt, sokan rólunk is ugyanezt gondolják amiért azt mondom, hogy semmi pénzért nem maradnék Magyarországon. Persze azt nem tudja senki, hogy én takarítani is elmentem másodállásban, a párom meg 7 napból 6-ot 12 órázott azért, hogy be tudjuk fejezni a sulit és ki tudjunk szakadni ebből. Senki nem látja, hogy annyit dolgoztunk mint az állatok és alig láttuk egymást, csak azt látják, hogy külföldön vagyunk és mekkora sznobok/nyomorékok vagyunk amiért a kinti "minimálbérért" dolgozunk. :D az ilyen emberek szerintem ki se mozdultak még az országból, hogy megnézzék hogy egyaltalán nem drágább az élet, csak mondják az okosságokat.
2018. jan. 7. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Bébiszitterkedek (külföld, a diplomámat nem tudtam elfogadtatni), nem néz le, ha eladóként dolgoznék, akkor sem bántana érte.

Ő szoftverfejlesztő.

2018. jan. 7. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!