Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rákérdezzek vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek vagy ne?

Figyelt kérdés

Már fél éve együtt vagyunk a párommal. Lassan fokozatosan indult a kapcsolatunk. Ő abszolút nem a szavak embere, én is nehezen tudom kifejezni szavakkal az érzéseim de én azért megnyiltam könnyebben ilyen téren.

Jó együtt minden pillanat, mindkettőnk részéről. Nagyon szeretem őt. De eddig még nem mondtam neki. Nem olyan egyszerű nekem sem kimondani. Mindig is ilyen voltam.

Ugyanakkor egyre inkább szeretném hallani a szájából mit érez.

Szerintetek rákérdezzek? Vagy mondjam én ki és várjak?

2018. jan. 4. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindig azt hallom hogy a fiunak kell eloszor kimondania, de huylesegnek tartom, mert ha a lany mar szerelmes akkor addig ne mondja ki, hanem csak ha mar a fiu is mondta? Szerintem siman megmondhatod neki, vagy ha nem erzed hogy ki kellene mondani kerdezz ra hogy hogy erzi magat melletted stb. Ne ugy konkretan hogy: "szeretsz?"
2018. jan. 5. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!