Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rákérdezzek hogy mi van köztünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek hogy mi van köztünk?

Figyelt kérdés
Egy pasival most fogunk randizni ötödjére, de már előtte is leveleztünk két hétig. Viszont nem tudom mi van köztünk jelenleg. Szuper programokat szervezünk, jólat beszélgetünk , és folyamatosan ölelkezünk, csókolózunk, és egyszer lefeküdtünk. Viszont nem tudom hova tart a dolog. Rákérdezzek? Nem fog beijedni? 20/L vagyok én , ő pedig 31/F
2017. jún. 12. 20:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Tehát már egy 1-1,5 hónapja ismerem.
2017. jún. 12. 21:00
 2/15 Shamash ***** válasza:

Semmitől sem kell félni. A félelem megöli a szerelmet, vagy az érzelmeket. Azért van oly sok félresikerült kapcsolat, mert az emberek félnek egymástól! Félnek megkérdezni dolgokat, félnek elmondani dolgokat, félnek szerelmet vallani...

Kérdezz rá!

2017. jún. 12. 21:02
 3/15 anonim ***** válasza:

Inkább saját magadnak tedd fel a kérdést, ne neki!

Minden happy, minden jól alakul, de gőzöd sincs, hogy mi van köztetek?

Szerinted?

2017. jún. 12. 21:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Utolsó mire célzol?
2017. jún. 12. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:

Tehát lassan két hónapja randizgattok, beszélgettek, csókolóztok és már dugtatok is?

Na, szerinted mi van köztetek?

2017. jún. 12. 21:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Attól még mert lefeküdtünk, folyamatosan ismerkedtünk/ismerkedünk. Konkrétan már mindent tudok róla , és ő is rólam.
2017. jún. 12. 21:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Dugópajti inc
2017. jún. 12. 21:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez volt velem is, aztán repültem a halál fasára! :-) Jó lesz vigyázni, baccátok meg.
2017. jún. 12. 21:35
 9/15 A kérdező kommentje:
Itt senki nem tud leírni egy normális mondatot?:D
2017. jún. 12. 21:37
 10/15 anonim ***** válasza:

"Konkrétan már mindent tudok róla , és ő is rólam."

Semmit nem tudtok még egymásról, csak felszínesen néhány dolgot, egy élet kevés, hogy az ember megismerje teljesen élete párját.

Arra célzok, hogy vak vagy. Ennyi. Minden jól alakul, alakul a kapcsolatotok szépen lassan, de te azt hiszed, hogy csak szórakozik, és még mindig nem vagytok egy pár. Akkor szerinted mik vagytok ti egymásnak?

Szórakozópajtások szabadidő eltöltésére?

Na, ne nevettesd már ki magad. :D

Milyen mély beszélgetéseket szoktatok csinálni? Őszintén vagytok egymáshoz?

Egyébként, ha magadban, ennyire bizonytalan vagy, arról ő nem tehet. Ő biztosan mindent elkövet, hogy jól alakuljon a kapcsolatotok. Az nem az ő hibája, ha képtelen vagy fogni a jeleket.

2017. jún. 12. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!