Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha nem tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudom, hogy csak barátság van köztünk vagy több?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom már több éve és annyira kétértelmű a kapcsolatunk, hogy már kezdek belefáradni. Úgy érzem bizalom szintjén már rég túlléptük a barátság kategóriát, tanulmányainkból kifolyólag elég elfoglaltak vagyunk, szóval nincs annyi időnk, de rengeteg kétértelmű dolog van, hogy néha egyértelmű, hogy csak barátság, de néha úgy érzem, többet akar.

Hogy lehet ezt tisztázni véglegesen? Gondolkoztam, hogy célirányosan rákérdezek, olyan néven, hogy ezt jobb megbeszélni, de félek, hogy ezzel mindent elrontanék.

Mit tanácsoltok? Légyszi komolyan válaszokat adjatok!

2017. márc. 9. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:

És te mit szeretnél?

Ha csak barátságot, akkor szerintem felesleges ezen agyalni.

2017. márc. 9. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Kétértelmű dolgokra tudsz mondani példát? Lehet, hogy csak neked tűnik annak. Nem írtad, hogy mennyi ideje vagytok barátok, de gondolom, pár év megvolt. Szerintem ő kezdeményezett volna már, ha akart volna valamit.
2017. márc. 9. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kellene erről beszélnetek. Egyrészt, amit az első válaszoló mondott: te mit akarsz? Ha barátságot és látod, hogy többet akar a másik fél, egy idő után elkezd kellemetlenné válni -ugyanez fordítva is. Másrészt meg talán érdemes volna tiszta vizet önteni a pohárba, hogy akkor hányadán álltok.

20/f (kissé hasonló helyzetben)

2017. márc. 9. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Csókold meg.

Kiderül hogy van e kémia. Ha nincs, akkor kiderül, hogy elég jó barátok vagytok e, hogy túllépjetek rajta

2017. márc. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!