Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíltan rákérdezzek, vagy majd ha akarja felhozza a témát?
A családjával lesz valószínűleg.
Megéri másodiknak lenni? :) Jó érzés, hogy lyuknak használ, de amúgy meg tojik rád? :)
Ennyi jár a furakodóknak. Magányos karácsony. Max ha kiderül a dolog, majd hozzádköltözik, aztán főzhetsz-moshatsz rá, amíg rádi is rádun.
Tényleg ennyire tartod magad, hogy titkolt lyuk legyél valakinek, akinek párja van?
Jajj de kis cuki vagy! Vegyél is neki valami szépet, mondjuk szívecskés macikát, vagy kispárnát a közös fotótokkal!
Ja, hogy nincs közös fotó se, és úgyse viheti haza a bizonyítékot, hogy félrelép. Eszébe nincs elveszíteni a feleségét.
Vegyél 3 nagy doboz fagyit, amit 24-25-26 este bőgés közben tudsz zabálni, amíg ő anyucit dugja a karácsonyfa előtt az új szexi fehérneműben.
Nem tudom mióta vagytok együtt, de kérdezz rá!
Én hasonló helyzetben vagyok, négy éve. És bármilyen meglepő itt egyeseknek, mi veszünk egymásnak ajándékot is. Szeretjük egymást:) nálunk úgy működik, 24-én délelött nálam van, kb két óráig. És aztán attól függően hogy érünk rá, még karácsonyozunk 26-27-én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!