Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már első találkozó előtt felhozza a szexet, akkor nem akar semmi komolyat?
Interneten keresztül ismerkedtünk meg, és már több, mint egy hete levelezünk egymással. Eddig minden szuper, jól el tudunk beszélgetni, már a találkozó is meg van beszélve, de kezdek elbizonytalanodni, mert egyre többet célozgat a szexre. Eleinte csak egy-két ilyen vicce volt, de mostanában minden beszélgetésbe többször felhozza.
Nem vagyok prűd, vagy semmi ilyesmi, de nekem első személyes találkozó előtt ez egy kicsi túl nyomulós. Szerintetek csak szexet akar? Van olyan férfi, aki hetekig képes levelezgetni csak egy kis szexért?
Egyébként ő 27 éves, én 24, szóval nem vagyunk már gyerekek.
"Van olyan férfi, aki hetekig képes levelezgetni csak egy kis szexért?"
Hajjaj, de még mennyire, hogy van. :)
"Ha már első találkozó előtt felhozza a szexet, akkor nem akar semmi komolyat?"
Kérdésben a válasz.
5-ös jó, csak a barátnődnek nem jelentett gondot, a kérdezőnek pedig igen.
Ő nem akarja, hogy ezen menjen a téma, más a habitusa.
"Van olyan férfi, aki hetekig képes levelezgetni csak egy kis szexért? "
Ja, azt számold bele, hogy melletted még 5-6 nő simán fut, akit meg megdugott, azokkal nem levelezik tovább és jönnek újak a helyükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!