Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből kialakulhat szerelem?
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy csak kiskoromban voltam szerelmes, de az teljesen más volt. Most egy házibuliban találkoztam valakivel, aki belsőre is nagyon szimpatikus volt, az értékrendünk is durván egyezik és még külsőre is aranyos volt. Nem volt túl rámenős szerencsére, viszont így nem tudom mennyire vonzódok hozzá, mert így elsőre bár azért flörtölgetett kicsit mégis olyan baráti/ haveri feelingje volt az egésznek. Azóta amúgy beszélünk, de kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mi alakul ki előbb, barátság vagy szerelem? Egyikből kialakulhat-e a másik? Saját tapasztalatokat is szívesen meghallgatok. 19/L2018. jan. 2. 14:49
1/1 Művészke99 válasza:
Ha többet találkoztok és jól megvagytok, vagyis tudtok hülyéskedni de komolyan is el tudtok beszélgetni és megkedveled. Lehet. Én 4éve azért nem lehettem együtt valaki normálissal, mert 1:anyu nem engedte, 2:osztálytársammal járt 3hónapot. Végül utólag mdgbánta. 4év után most újra találkoztunk (de 2éve időközönként egymásra írtunk) és erősebb amit érzünk mind 2en, de innentől csak a srác bamba mert az agyára hallgat a szíve helyett.
Szóval ha találkozgattok és megvannak a közös vagy hasonló elvek, beleszerethetsz.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!