Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el ezt neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el ezt neki? Borzalmasan elegem van.

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok. Egy éve van egy legjobb barátom. Osztálytársak voltunk, eleinte kifejezetten utáltam, de az érzéseim felé mindig impulzívak, erősek voltak. Tényleg igaz, hogy a szeretetet csak egy hajszál választja el a gyűlölettől. A lényeg az, hogy sülve-főve együtt vagyunk, elég bizalmi a barátság. Az első kb.: 3 hónap után észrevettem, hogy részemről sokkal többet érzek, mint barátság. Elég sokszor aludtunk is együtt. mit ne mondjak, már a közelsége is megbolondított. Ettől kezdve minden percben küzdöttem magammal, hogy ezt az érzést kiöljem vagy elfeledjem. Hosszú, fájdalmas hónapok után ki kell jelentenem, hogy elbuktam. Beleszerettem a legjobb barátomba, aki ráadásul fiú. Senkinek nem tudom ezt elmondani és úgy érzem, szétszakadok. Mélyen belém mar a fájdalom és ezt nem bírom már. Boldogtalanságra lettem ítélve, csalódást okoztam a családomnak és hazudtam a legjobb barátomnak az érzéseimről. Fogalmam sincs, mit tehetnék. Nem hiszem el, hogy ez velem történik. Nagyon haragszom magamra. Ma ott alszik egy csajnál, nyilván nem társasozni fognak. Az egész napot végigbőgtem, de holnap el kell mondanom neki, hogy nagyon megszerettem és többet nem találkozhatunk. Ennyit tudok tenni. Mit gondoltok erről az egészről?

2017. dec. 30. 22:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
47%
Vannak jelek, amik alapján sejteni lehet, hogy esteleg ő is meleg?
2017. dec. 31. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Nézd, abban az életkorban vagytok, amikor még nem zárult le az ember pszichoszexuális fejlődése és az általános értelemben vett emberi szimpátia és szeretet érzése a közben termelődő oxitocin hormon hatására társul erekció létrejöttével is. Ez sok félreértére adhat okot az adott emberi kapcsolat minősítését illetően. Mivel a barátod nyitott a lányok felé, te meg még nem, ezért lehet, hogy ugyanazt az érzést élitek át egymás felé, de a barátod a nyitottsága miatt más ingereket is felfog, ezért ugyanazt a dolgot némiképp máshogy éli meg.
2018. jan. 3. 18:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Sztem mond el neki.Egyépként lehet hogy nem mert lépni bátortalan ezen téren.Sztem bízz abban hogy titeket még összehoz a sors.
2018. jan. 10. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2018. jan. 10. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!