Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A buszsofőrök mennyire megbízh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A buszsofőrök mennyire megbízhatóak egy párkapcsolatban? Nektek vannak velük kapcsolatban tapasztalataitok? Mennyire olyanok hogy minden lánnyal ki akarnak kezdeni?

Figyelt kérdés

2017. dec. 28. 19:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos igaz...az én párom buszsofőr, szinte az összes kolegájának szeretői vannak és mikor rájöttem, már késő volt, sajnos a saját bőrömön is megtapasztaltam milyen hitvány faj a b.sofőr...nem számít a család, gyerekek, semmi sem szent nekik! Ja és tényleg a fiatal lánykák futnak utánuk, legalábbis itt vidéken, mondom ezt úgy, hogy én sem tartom magam öregnek (26), de a 16-18 évesekkel nem tudtam felvenni a versenyt és már nem is akarom, vigyék a pitsába, majd rájönnek...
2017. dec. 30. 12:55
 22/42 anonim ***** válasza:
85%

Semennyire nem megbízhatóak. Szerintem ha valami fixen megállja a helyét, az az, amit a többség mond: minden megállóban várja valaki. Nekem most is szokott írni egy, akivel vagy 8 éve volt egy-két szép óránk. Tudom, hogy másokat is fűzöget, így humor szintjén belemegyek a beszélgetésbe, de egy pillanatig sem gondolom komolyan azt, hogy amit nekem ír, azt másnak nem. :) sőt, szóltam is neki, hogy törölje a beszélgetést, nem ám valamelyik kis csitri ketté akar fejelni majd, ha meglát, amire annyit válaszolt, hogy ne aggódjak, az ő telefonját senki nem nézi.

Úgyhogy szerintem hagyd a fenébe, ha nem vagy képes lazán kezelni a dolgot.

2018. jan. 21. 17:13
 23/42 anonim ***** válasza:
81%
A buszsofőrök nagyon kedves lények, mindig kinyitják neked az ajtót, megbízhatóak, mindig tudod hogy merre járnak, mikor jönnek, mindig odaadják a visszajárót, mindig jól öltözöttek, és kétben tartják a dolgokat, jó vezetők.
2018. jan. 21. 17:31
 24/42 A kérdező kommentje:
22-es az a helyzet hogy valamennyire ismerem es innen tudom hogy nincsen senkije o pont nem az a fajta hogy minden megalloba más csaja van, de végülis a dolgokat lazán kezelem ugyhogy azt se bánnám ha több csaja van csak akkor foglalkozzon velünk ugyanúgy...na de most ez biztos nagyon furcsán hangzik
2018. jan. 21. 17:46
 25/42 A kérdező kommentje:
23-as van venne valami igazság amit leírtál
2018. jan. 21. 17:47
 26/42 A kérdező kommentje:
Benne*
2018. jan. 21. 17:47
 27/42 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom mi vonzó lehet a buszsofőrökben, de én eddig ahányat láttam az mind valami 40-50 közötti nagy hasú fickó, ha esetleg volt amelyik fiatalabb volt, az se nézett ki úgy,mint akire irigykednék a külseje miatt. Fogadok,ahol a kérdező lakik ott is csak ilyen bajszos-hasas Pali bácsik vannak. Ízlésficamos :)
2018. jan. 21. 18:55
 28/42 anonim ***** válasza:
50%
Buszsofőrök ? Cigányok ? Nácik ? Papok ? stb. Nincs alanya a kérdésednek. Miért veszel mindenkit egy kalap alá ? Tény, amivel nem vitatkozok : " Néhány kikötő, még útba ejthető, De mindig vissza érkezem " énekelte meg Charlie. Ezt azért érted ugye ?
2018. jan. 21. 19:00
 29/42 A kérdező kommentje:
27-es válaszoló egyáltalán nem igaz amit mondasz, azért több eszem van annál hogy ilyen ötven éves dagadt bajszos emberekre bukják...környékünkön 10 buszsoforbol 6 35 alatti fiatal kedves helyes pasi...
2018. jan. 21. 19:15
 30/42 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, te nem érted. Nem a testsúlyon, életkoron van a lényeg. A néhány kikötőn, ami még útba ejthető. Ahol a kapitányok, vezetők, legyen az busz, minden kikötőben várja egy rajongó, egy kaland. Ahány buszmegálló, ahány kikötő, ahány vasútállomás, kocsma, stb. Nekik munkájuk az illedelmesség, a jó modor, a segítőkészség, ami mindenkinek szól, nem csak neked. De sajnos vannak akik félreértik, és többre is hajlandóak.
2018. jan. 21. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!