Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek észre lehet venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek észre lehet venni valakinek a tekintetén, ha szerelmes?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 18:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%

Olyan személy aki nem szereti a szerelmest az abszolút nem láthatja. Max csak gyaníthatja, annyit szűrhet le, hogy az illető másképp néz, viselkedik, beszélget a szerelmének társaságában.

Szerintem csak az látja igazán a másik szemében a szerelmet aki szintén kölcsönösen ő belé szerelmes.

És nem mindenkire vonatkozik ez, nem mindenki szemében tükröződik vissza mindez. Van olyan, akin nem látszik, nem mutatja ki úgy az érzéseit,és olyan is akad, aki nem tudja ezt észrevenni, képtelen rá mert nincs ilyen képessége... Személye váltogatja szerintem.

2017. dec. 28. 22:03
 12/16 anonim válasza:
70%

Teljes mértékben.!

Rövid sztori. A barátnőm beszélgetett egy sráccal és baráti viszonyban vannak. A srác haverja is mindig ott volt bele a pálya udvaron. És akkor is megjegyezte a barátnőmnek, hogy látja rajtam, hogy bejön a havarja.! Utána mikor a barátnőm nem volt ott csak én és ők. Én csak köszöntem és utána egyből írta a barátnőmnek, hogy látta hogy csillogott a, szemem.! Azt meg nem tudom irányítani.. Azt kell tudni, hogy én a srác szintén alig beszéltünk. Kb. A szia mizu hogy vagy és ennyi. És azonnal észre vette, hogy, bejön a havarja.

2017. dec. 28. 23:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2018. jan. 1. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy nem, mert kirúgnak 😂 Az én helyzetem nagyon speciális, összeférhetetlen. ☺ Ő valószínűleg nem veszi észre, de a többiek gyaníthatják. 😃
2018. jan. 1. 20:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14-es, miben áll a helyzetetek specialitása az adott illetővel? Esetleg házinyúl?
2018. jan. 3. 09:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Omg, gyakorlatilag úgy is mondhatnám, tanítom a fiatalembert. (felnőttképzés és én is fiatal vagyok).
2018. jan. 3. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!