Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelmes lenni a páromba? 25/N
Figyelt kérdés
Két és fél hete vagyunk együtt de előtte már randiztunk párszor. Október közepén kezdtünk el beszélgetni társkeresőn. Nekem eddig csak egy kapcsolatom volt akkor vtam 21 éves és másfél évig tartott. Ha jobban belegondolok ott se vtam szerelmes csak újdonság volt h vki észrevett és többet akar. Viszont ott vhogy mindig vártam a randikat talán mert új volt minden. Távkapcsolat lett belőle és így kezdtünk el eltávolodni de főként a szerelem hiánya volt a baj. Most sem érzem azt az izgatottságot bizsergést ha meglátom. Mikor még csak randizgattunk és kicsit hevesebben csókolóztunk volt bennem egy pici vágy de lehet csak szexuális vonzalom. A személyisége tetszik hiszen ő az aki elfogadta a zárkózottságom, mindig udvarias figyelmes törődő velem. Igazán romantikus issza a szavaimat. Ő biztos jövőt lát bennem családcentrikus. Két hosszabb kapcsolata volt szval ő egy hűséges típus. Ő egy biztos pont lehetne az életemben de vmiért én eddig bárkivel találkoztam ezen a társkeresőn nem váltottak ki belőlem erős érzelmeket. Aki tetszett annak csak szexre kellettem de tuti h ha akart vna többet benne se tetszett vna később vmi. Vele jó a szex gyengéd hozzám látszik h szerelmes . Mindig ő akarja jobban a találkozást mert h hiányzom neki. Tudom h azt kellene éreznem h izgatott vagyok nem bírnék egy napot se nélküle. Folyton rá kellene gondolnom ha meglátom heves szívdobogást temetést kellene éreznem. Ha hozzám ér ha megcsókol akkor is. De vhogy nem tudom miért nem tudom megélni ezeket. Úgy jöttünk össze h megpróbálom tudja h bennem még nem alakult ki az bennem mint benne.
2017. dec. 28. 10:47
1/9 anonim válasza:
Mert az nem eleg hogy valakinek jok a parameterei, a szerelem nem olyan mint a porszivo vasarlas.
2017. dec. 28. 10:51
2/9 anonim válasza:
Mert társkeresőn próbálsz párt találni.
A szerelemhez kell a kémia is, az pedig chaten meg fényképen keresztül nem jön át.
Persze biztos jön majd valaki, aki leírja, hogy nem igaz, mert ő is társkeresőn akadt bele élete párjába akibe fülig szerelmes, de attól, hogy a lottón valaki beletrafál, még egyértelmű, hogy a többség csak a pénzt szórja ki rá.
2017. dec. 28. 10:53
3/9 anonim válasza:
#2 a kémia chaten keresztül is szokott működni. Persze élőben vagy méginkább fog, vagy kevésbé, de alapból már neten keresztül is beindul.
2017. dec. 28. 10:56
4/9 anonim válasza:
Nem illetek össze.
Plusz neked a folyamatos kihívást jelentő erős vagy játékos "elérhetetlen férfi kell".
Szeretsz szenvedni és untat a biztonság, kell a kaland a bizonytalanság a kiszámíthatatlanság. Jelenleg neked erre van szükséged vélhetően....
2017. dec. 28. 11:02
5/9 anonim válasza:
Nem mindenki szerelmes típus. Én 7 éve voltam szerelmes legutóbb. Azóta nem, mégis boldog párkapcsolatban élek.
Nagyon szeretem a jenlegi párom. Jól érezzük magunkat együtt, várom hogy hazaérjen, hiányozni is szokott. De szerelmes az nem vagyok.
2017. dec. 28. 11:13
6/9 anonim válasza:
Életem legjobb kapcsolatában élek idestova 8 éve és egy percet nem voltam szerelmes, de nagyon szeretem és tisztelem a férjem, a kimagaslóan jó emberi tulajdonságai miatt.
Szeretet, nyugalom és biztonság jellemzi a kapcsolatunkat.
DE....!
Hogy ezt elfogadni és értékelni tudjam, kellett egy pár viharos szerelem az életemben. Igazán fiatalon nem szabad kompromisszumot kötni, kell az a szerelem!
2017. dec. 28. 11:24
7/9 anonim válasza:
Eleve akkor kellett volna összejönni vele, ha már érzel iránta valamit, nem? Fordítva ülöd meg a lovat. Rengetegen összekeverik a szexuális vonzalmat a lelket perzselő szerelemmel. A biztos pontok pedig általában a leghamarabb dőlnek össze, amint éri őket egy erősebb érzelmi vihar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!