Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már úgy, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy valakit megláttatok és nagyon erős szerelmes érzések támadtak föl bennetek?

Figyelt kérdés
Olyannyira erős,hogy valami hülyeséget csináltatok miatta. Pl házasok voltatok és elhívtátok randizni vagy ilyesmi...
2017. dec. 25. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen volt, hülyeséget is csináltam de szingliként szabad hülyének lenni.
2017. dec. 25. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Volt de szingliként csak, megfogtam a fenekét, ő pofon vágott, meg akartam hívni italra, akartam neki virágot adni.
2017. dec. 25. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem akarok beleszólni,de ha valaki házasként randira hív,annak a félrekefélés a lényeg...Ez olyan,hogy nem fogok például nős emberrel iszogatni édes kettesben,de többesben sem,mert ott nem szerelem lesz,maximum álló farok,a végén meg sírás.
2017. dec. 25. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!