Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés? Szerelmes lennék? Vagy ez csak erős vonzalom? Mit tegyek? 12L
Csak én nem értem, 17 évesen miért járna valaki általánosba?
Egyébként, kérdező, nem bántásból, de a te korodban én is ebben a rózsaszín ködben úsztam egy nálam 7 évvel idősebb srácért, három évig majd' belehaltam a hű de nagy szerelembe. Aztán ez az álom kipukkant, mint a lufi, a srác kimutatta a foga fehérjét. Pedig én azt hittem, jól ismertem, napi szinten beszélgettünk, rengeteget, éveken át. De akkoriban nekem is mondhatott bárki, amit akart, senkire sem hallgattam.
Majd elmúlik.
Beszélgess vele, ismerd meg első sorban! Ezzel segítesz magadon a legtöbbet. Keresd meg legalább Facebookon vagy valami, nem fogja leharapni a fejed. Említetted, hogy van közös témátok is, kérdezd azzal kapcsolatban.
De 12 évesen ne várj sokat egy nálad 5 évvel idősebb sráctól. Később a korkülönbség már nem lesz ennyire jelentős, elmosódik, de most még nagyon is érződik és ennek a kapcsolatnak nincs sok létjogosultsága. Másrészről, ő majdnem nagykorúként nem fog éveket várni Rád, hogyha össze is jöttök, és 14 évesen én nem dobnám oda magam egy 19 éves fiúnak.
11-12 évesen bele voltam zúgva egy szintén 17 éves srácba, aki, amikor megkerestem, finoman elküldött a bánatba, hogy mit akar egy kislány tőle :) Ami valahol bár jogos, nem kapcsolatot kezdeményezni akartam vele.
Ne félj neki írni, kapcsolatba lépni vele!
De számíts rá, hogy ő nem keresi a korodbeli lányok társaságát, jó esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!