Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az érzés? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés? Szerelmes lennék? Vagy ez csak erős vonzalom? Mit tegyek? 12L

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom, mi van velem de már egy éve oda vagyok egy fiúért aki nálam 5 évvel idősebb. Nem tudom, hogy mi ez, szerelem vagy valami más... Csak mindig rágondolok, a gyomrom megremeg ha a közelében vagyok és furán viselkedek. Úgy érzem, szeretem, de azt hallottam, hogy nem lehet úgy szerelmesnek lenni valakibe, hogy soha ne beszélgettünk volna meg egyebek. És mi épphogy csak 3 szót váltottunk, de az a 3 szó is teljesen hétköznapi volt, de engem valamiért mégis megfogott. Mikor már észrevettem, hogy csak ő jár a fejemben, utána néztem facebookon, és kiderült, hogy a zenei ízlésünk szinte kivétel nélkül ugyanolyan, és azok a filmek amiket kedvel, azokat mind láttam én is és a kedvenceim közé tartoznak. Ezek után elkezdeted érdeklődni utána (persze csak a közeli barátaimtól akik ismerik) és kiderült, hogy verseket is ír, meg dalokat szerez, és néhány dalát meg is mutatták nekem és borzalmasan jók. (Igaz, van néhány hamis hang bennük, de szerintem pont így tökéletes.) A versei közül is olvastam párat, és azok... Azok zseniálisak, újra meg újra elolvasom mindegyiket, és awhh. egyre jobban szeretem. Olyan gondolatai vannak és olyan mély érzelmei. És ráadásul annyi közös van bennünk, pl.: én is írok verseket és dalokat, és én is zenélek és az ízlésünk és a gondolataink is elég hasonlóak. (Persze azért vannak különbségek.) És én úgy érzem, borzalmasan szeretem. Újra meg újra megnézem a profilját, a kommentjeit olvasgatom, meg a verseit, a dalait hallgatom, és róla álmodozok. Soha nem találkoztam még hozzá hasonló fiúval... Neki már a kisugárzása is olyan pozitív, és mindig vidám és a mosolya pedig egyszerűen elbűvölő és őszinte és olyan sokat mondó ami egyszerűen manapság már ritkaság. És akkor a szemeit még meg sem említettem. Komolyan csak egyszer kell a szemébe nézni és már is szerelmes vagy. Nem bírom szavakba önteni amit iránta érzek... És annyira szeretem, hogy borzalmasan fáj a tudat, hogy nekem egyáltalán nincs semmi esélyem, még csak arra sem, hogy beszélgessek vele legalább egy kicsit, pedig én már akkor olyan boldog lennék... Nagyon sokat sírok miatta, és mindig valamiféleképpen a gondolataimba furakszik és nem hagy nyugodni és így már koncentrálni se tudok semmire. A jegyeim romlanak és egyre inkább azt érzem, hogy kezdek kicsit depressziós lenni, annyira szeretem. Vagy ez nem is szerelem? És szerintetek mit tehetnék? Olyan jó lenne odamenni hozzá de én túlságosan félénk vagyok... Azt hiszem kezdek megőrülni. Ti ilyenkor mit tennétek?

2015. febr. 26. 19:19
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ne őrülj meg én is ezen megyek keresztül.
2015. márc. 3. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak azt hiszed, hogy nagyon hasonlítotok. Az még nem olyan nagy hasonlóság, hogy ugyanazokat a zenéket szeretitek, verseket írtok, zenélteks, stb. sokan vannak így ezzel. plusz tényleg nem ismered. és ezt tapasztalatból mondom. pár éve én is odavoltam egy nálamnál idősebb fiúért, de csak köszönőviszonyban voltunk, de én napi szinten olvastam az Ask.fm válaszait, fb kommentjeit, és teljesen úgy tűnt, hogy ugyanolyanok vagyunk. pedig hidd el, élőben teljesen másnak tűnhet valaki. szóval jobb előbb megismerni, utána megszeretni :)
2015. márc. 4. 14:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm a válaszokat. És utolsó válaszoló, azt hiszem igazad volt. Bár nem tudom, elég vegyes érzelmeim vannak most, de tudom, hogy félreismertem, és ő nem az akinek hittem. Mindegy. :D Köszi a válaszokat még egyszer. :)
2015. ápr. 9. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!