Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni mit érez irántam. Szerintetek kérdezzek rá? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon régóta ismerek, nekem már egy jó ideje tetszik de eddig csak barátként tekintett rám. Jelenleg más városban élek ezért nagyon ritkán találkozunk de mikor itthon vagyok mindig együtt lógunk és mondta is mikor jöttem, hogy hiányoztam neki de nem történt eddig köztünk semmi komoly. Néha ő kezdeményez és elhív valahova utána pedig figyelmen kívül hagy mintha ott sem lennék. Már biztos rájött magától is, de jó ötlet lenne elmondani neki mit érzek és rákérdezni miért csinálja ezt? Úgy érzem mintha ki lennék használva de nem tudom kiverni a fejemből. Köszi.2017. dec. 28. 07:15
1/1 anonim válasza:
Kérdezz rá kerek perec. Ilyenkor mindig kiderül ki szeret nyíltságba váltani, és ki az aki még nem érett rá, és "játzszmázik" tovább.
Így eltudod dönteni mire van szükséged. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!