Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kérdezzek rá? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzek rá? Hogy vezessem fel?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja ismerkedem egy sráccal. Egy héten egyszer tudunk csak találkozni. Jól érezzük magunkat együtt, elhangzott már részéről és részemről is egy egy hiányzol stb. Viszont nem tudom igazából hogy állunk. Együtt vagyunk vagy most mi van kettőnk közt. Szeretném tőle ezt megkerdezni. De nem tudom hogy vezessem fel.. Tippekre lenne szükségem. Nem akarom elriasztani, vagy valami hú de nagy dolgot csak úgy nagyjából valami támpontot mert nekem erre szükségem van. Aki volt hasonló helyzetben.

23l,23f

2017. júl. 29. 06:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Két utat látok.

1. Sehogy. Csak élvezd az együtt töltött időt, aztán lesz, ami lesz.

2. A lehető legegyszerűbben. "Hülye kérdés, de mi most tulajdonképpen járunk?"

2017. júl. 29. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!