Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kérdezzek rá hogy pontosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sutiikeh kérdése:

Hogy kérdezzek rá hogy pontosan mi is érez most irántam?

Figyelt kérdés
Van egy pali akivel minden hétvégén együtt vagyunk azért hétvégén mert messze van, de mindig jön értem és hazahoz vagy kifizeti a vonatjegyem..már 3 hónapja ismerjük egymás jól kijövünk meg minden de nem mondta még hogy szeret vagy valami hasonló most akkor mi van?
2017. júl. 21. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Én szeretlek. Kimondom
2017. júl. 21. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Az attól függ,hétköznap érezteti-e veled,hogy hiányzol neki,vagy csak így szex-maraton előtt szokott keresni.
2017. júl. 21. 19:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Minden nap beszélünk :)
2017. júl. 21. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyíltan, félelem nélkül. Te is mond el neki, mit érzel.
2017. júl. 21. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!