Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érez irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érez irántam valamit, vagy csak vonzódás ez, esetleg semmit és felejtsem el örökre?

Figyelt kérdés
Egy férfi barátommal Kb. 4 éve vagyunk jóban,egy kollégiumban laktunk, nagyon hasonlítunk egymásra,ezt ő is többször kihangsúlyozta, azonos a világszemléletünk, de mindig csak baráti szinten foglalkoztunk egymással. Januárban azonban a szokásos kávézások mellett többször elhívott magához filmezni is este, minden a barátság címszó alatt. Február óta azonban megváltozott valami bennem, már nem tudok csak barátként tekinteni rá...Hazaköltöztem, majd Két hónap gondolkodás után megmondtam neki, hogy tetszik nekem, de ő azt mondta ez butaság, egyértelmű nemet nem mondott. Azt is mondta, hogy mikor elköltöztem két hétig csak ivott miattam...Aztán itt jön a csavar,ugyanis a nagy iszogatások közepette megismerte az egyik évfolyamtársa barátnőjét és tetszik neki, el is mondta nekem...Közben egy csomószor mondja, hogy fontos vagyok neki, sokszor hozzámér,kétértelmű megjegyzéseket tesz felém, ezt azért észreveszi az ember.Múlt héten úgy adódott, hogy együtt mentünk el fürdeni, a csaj is velünk jött, aki tetszik neki, de nem a lánnyal volt egész végig, hanem velem. Ne értsetek félre nem megcsalni akarom a férjem, de egyenlőre nem tudom legyőzni ezt a vonzódást.. És már azt sem tudom, hogy mit gondoljak?

2017. júl. 3. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mondjuk, ha férjnél vagyok, akkor kezdetnek ne járkálj pasasokkal fürdőzni meg pasasok lakására filmezgetni, hanem a férjedre koncentrálj...
2017. júl. 3. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
*vagy
2017. júl. 3. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Növessz gerincet, nem tudom hogy vagy képes tükörbe nézni, amikor ilyen utolsó aljas roh@dék módjára viselkedsz és más farkára ácsingózol, amikor férjnél vagy.

2. Ha érezne irántad bármi komolyat, akkor tett volna konkrét lépéseket, hogy együtt legyetek. Minden más csak belemagyarázás és kombinálás a részedről.

2017. júl. 3. 17:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van egy részből, én is sokszor ezt érzem magamról. Kiegészítésként leírom, hogy férjem az első férfi az életemben, nem vagyok egy csapodár típus. Több, mint 10 éve vagyunk együtt.Sosem csaltam meg. Azonban volt már több hullámvölgyünk is, jeleztem is felé többször, hogy nem úgy működik a kapcsolat, ahogyan működnie kellene. Nyilván ez a saját hibám. A srác inkább úgymond lelki társam, értjük egymás gondolatait is, ami a férjemmel az elmúlt évek dacára sem sikerült. Szeretem a férjem, mert egy jó ember alapvetően, megbántani nem akarom, ezért is őrlődök magamban ennyit ezen...
2017. júl. 4. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézd, az embert nem a gondolatai vagy érzései határozzák meg, hanem a cselekedetei. Arról nem tehetsz, hogy vonzódsz a haver iránt, de arról igenis tehetsz, hogy hogyan kezeled. Dönthetsz úgy, hogy felismered a vonzódást, lezárod magadban és lezárod ezt az egyoldalú álbarátságot (barátságba nem fér bele a vonzódás semmilyen szinten), vagy dönthetsz úgy is, hogy keresed a társaságát, reménykedsz, jeleket keresel

és jelenleg ezt a hányadék döntést hoztad meg.. Az egészben nem az a legrosszabb, hogy megtetszett valaki, mert az hosszú kapcsolatnál előfordul, hanem az, ahogy ezt kezeled. Mentegetheted magad, hogy első kapcsolat, de ez rossz kifogás. Ha ennyire hiányzik valami a kapcsolatodból, hogy valami első jöttment egyből lelkitárs szerepbe ugrik, akkor azon is érdemes erősen elgondolkodnod és annak fényében - de nyíltan és korrektül - lépned.

2017. júl. 4. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!