Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kérdezzek rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzek rá?

Figyelt kérdés

Pontosan hogyan kéne megmondanom annak a lánynak, akit már több, mint 1 éve ismerek és jó barátok vagyunk, hogy szeretem? Vagy hogyan megkérdezni, hogy ő miként tekint rám?

16/f

2014. dec. 19. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szereted, ne mondd meg neki! Majd ha már x ideje jártok (ha fogtok). A nőket gyakran elrisztja ám, ha valaki nagyon odavan értük.
2014. dec. 19. 12:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Esetleg egy fb üzenet, hogy mégis barátkozni akar, vagy komolyabb kapcsolatot? Ez így jó? :)
2014. dec. 19. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
FB szerintem semmiképp. Hívd el moziba, utána egy kávézóba, kísérd haza. Közben beszélgess vele, esetleg fogd meg a kezét. Ahogy alakul. A végén pedig beszélj meg új randit. Ha belemegy, akkor sztem nyert ügyed van.
2014. dec. 19. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Jaja: kezdjetek el külön programokra járni! Szerintem már ebből leeshet neki, meg persze jobban lesz alkalmad beszélni vele az élet dolgairól. :)
2014. dec. 19. 12:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Face keresztül tényleg ne..az ilyeneket jobb személyesen.. ( Még ha nincs is elég merszed )

Ahogy a többiek is írták járjatok el külön ide-oda..Finoman kérdezősködj,hogy van e barátja stb..Illetve szerintem finoman közeledhetsz is hozzá..

( Megérinted a kezét,átkarolod, figyelmes vagy vele )

2014. dec. 19. 13:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Ilyenre egyáltalán nincs szükség. Elég jól ismerem, sülve-főve együtt vagyunk, csak nem tudom, hogy barátként kezel, vagy esetleg kapcsolatot akarna, csak nem merte megmondani, ahogyan én sem. Jelenleg nincs barátja, nyár elején volt neki az utolsó és egyben a legelső pasija, ha jól tudom 1 hetet voltak együtt.
2014. dec. 19. 13:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, hogy hogyan kéne rákérdeznem, hogy mit érez?
2014. dec. 19. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Célozgass a dologra, lehet finoman csípkelődni, flörtölgetni. Szerintem látszani fog rajta, ha ez kellemetlenül érinti. Ha belemegy a játékba, akkor lehet konkrétabban is beszélni a dologról.
2014. dec. 19. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért szerintem egy lánynál lehet látni ha többet érezz :) Hacsak nem bátortalan azért,mert nem tudja mit érzel..

Tényleg ne azt mond neki,hogy szereted..Mond el,hogy úgy érzed Te többet érzel mint barátság..és hogy szeretnéd megtudni,hogy Ő csak barátként tekint rád,vagy Ő is így érezz..

Vagy hívd el randizni..abból már biztos tudni fogja,hogy is álltok..

Sokféle képen lehet ezt szerintem..

Az már más kérdés,hogy ha bevallod neki,és Ő csak barátként tekint rád..akkor mi lesz..

2014. dec. 19. 13:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Elég sok fiú barátja is van, de pélául a barátnői is mindig mondják, hogy szedjem fel, velük is nagyon jóban vagyok. Erre csak azt tudom, mondani, hogy ez nem ilyen egyszerű, mert nem az. :D
2014. dec. 19. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!