Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bálra megyünk ma este a kiszemeltel hogy kérdezzek rá? 16/F
Szerintem ne kérdezz rá, mert nincs értelme. Én csak leblokkolok, ha valaki ennyire rámenős. Majd kialakul, esetlek kezdj egy csókkal vagy puszival.
L
:) kis naiv.
Majd rájössz, hogy lassúzás közben a pasik már rég a szexre gondolnak, és a lehetséges helyeket veszik számításba.
A járás ekkor a legkevésbé sem köti le őket.
Először csak kérdezd meg hogy jártok-e! Aztán ha igent mond akkor öleld meg, adj egy puszit az arcára és lassúzz tovább vele. Egy kicsit később próbáld megcsókolni. Nem kell azonnal lesmárolni! :)
Kölyök koromban mindig úgy csináltam hogy szép finoman elkezdtem puszilgatni a kiszemelt lány arcát szép lassan majdnem a fülétől, egyszer csak "véletlenül" elértem a szájához! :D Ha láttam hogy nem húzza el az arcát akkor megcsókoltam, ha kezdte elhúzni akkor vártam még! Működni szokott a dolog! :D Sok sikert!
25/F
Szerintem sem kellene konkrétan rákérdezni, túl hivatalos lenne. Voltam már ilyen helyzetben és hirtelen köpni nyelni nem tudtam..elég kellemetlen volt. Lassúzás közben úgyis elég közel vagytok egymáshoz, feleslegesek a kis arc-fül puszik(szeretem a páromtól, de első csóknál nekem ez nem jönne be, de nem vagyunk egyformák:) ). Nézz a szemébe, mosolyogj rá és csókold meg. Ha befejeztétek a táncolást és mentek valamerre, akkor fogd meg a kezét vagy a derekát. Ha utána is kölcsönösen érdeklődtök egymás iránt, esetleg még volt búcsú csók is, akkor utána lehet már járásnak nevezni a dolgot.:)
17/L
Előtte egy kis szöveg valami azért kéne nem? : Jól érzem magam a társaságodban és mit szólnál ha komolyabban megismernénk egymást közelebbről? ilyesmi?
Köszönöm korban majdnem hozzám illő válaszát ;) megy a zöld persze :D
#4-es vagyok. Persze valami finom szöveget adj elő, ne csak így simán lökd be neki a kérdést, de nem kell fél órás hegyibeszédet tartani sem. Csak lazán, olyat mondj amit lehetőleg bénázás nélkül el tudsz mondani és a lány se érzi feszélyezve magát! Próbálj meg valahogy nyugodt maradni! :)
Nem kell alapul venned amit én írtam, csak elmondtam ahogy én szoktam csinálni. Én szeretek finoman rákérdezni a dolgokra, mert manapság az, hogy smárolunk valakivel még egyáltalán nem biztos hogy jelent is bármi komolyat! :D
Csinálhatod úgy is ahogy a #8-as lány leírta, ez a te döntésed, mindenkinek más jön be! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!