Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap nálam alszik a barátom, mivel tegyem széppé az estét?
Figyelt kérdés
Senki sem lesz itthon, csak mi ketten és így szeretném kihasználni az alkalmat, hogy egy szép emlékezetes estét ajándékozzak a barátomnak. Pár dolgot már én is kigondoltam, például romantikus vacsora meg masszázs. De ez nem teszi ki az egész estét... Kérem, akinek van más ötlete is, írja le!2014. aug. 15. 22:46
1/9 anonim válasza:
Pattogtassatok popcornt aztán dobáljátok vele a szomszédok ablakait.
3/9 anonim válasza:
Mikor először hívtam át a barátomat, igaz, hogy késő volt, csak spontám rámjött, hogy miért ne, de csináltam neki szendvicseket, popcornt, néztünk valami jó kis vígjátékot, kiültünk a teraszra csillaglesőbe, majd bementünk, megmosakodtunk és egy nagyot szeretkeztünk.
5/9 anonim válasza:
Filmezzetek összebújva egy laptoppal az ágyon:3 az nagyon romantikus tud lenni:)
6/9 anonim válasza:
Fessétek ki az összes csigát a környéken..
Milyen menő lenne hogy még 2 hét múlva is graffitis csigák szűrék a környéket..
7/9 anonim válasza:
Romantikus furdozes a kadban egy uveg pezsgovel
8/9 anonim válasza:
Ha esetleg rendelkezel káddal fürödjetek együtt és rakjatok gyertyákat a kádon körbe vagy esetleg bele a vízbe :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem is nézzetek filmet összebújva aztán mikor nem számít rá akkor szo*d le mint állat. Ennek biztos örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!