Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tehetem jobbá a párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetem jobbá a párkapcsolatomat?

Figyelt kérdés

Még nagyon a dolog elején vagyunk a mostani párommal és szeretnék romantikus lenni vele. Szeretném jobbá tenni a kapcsolatunkat, hogy jobban élvezze a társaságomat és ne csak azt érezze hogy minden a szex körül forog.

Van valami ötletetek esetleg, hogy hogyan ismerjük meg egymást jobban? Miket csináljunk együtt? Esetleg hogyan érjem el, hogy ne beszéljünk csak a szexről?

A válaszokat előre is köszönöm!

22/L

2017. dec. 26. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Ezt tőle kérdezd, de komolyan.

Őszintén nem ismerjük a barátodat.

En megkértem ma este az enyémet, hogy tanítson meg zsonglőrködni 3 labdával, reggel legóztunk és yoyozni tanított. Délután meg egy játékot játszottunk, amit ki akartam próbálni

2017. dec. 26. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Tehát az a lényege annak, amit írtam, hogy minden ember más, minden kapcsolat más.

Volt olyan pasi, akivel mást csináltunk.

Vagyis ezeket tőle kérdezd meg. Ő mire vágyik? És te? Te miről akarsz beszélni vele? Ha én a kecskékről akarok beszélni a pasimmal, akkor szólok neki, hogy kecskék. Est akkor arról dumálunk.

23 N

2017. dec. 26. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég szegényes az intellektüel, ha csak a szex a téma. A kapcsolat nem itt kezdődik
2017. dec. 26. 23:40
 4/6 A kérdező kommentje:

1+2

Köszönöm a választ.😊

3

Nem hiszem, hogy az ésszel lenne a probléma.😉

2017. dec. 26. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Filmezzetek közösen, arról lehet utána beszélgetni, vagy játsszatok közösen videojátékot, társasozzatok, nézzetek együtt videókat. Ha van pl. kedvenc youtubere, akkor nézzétek őt, nyiss az érdeklődési körei felé.

Na és persze az ilyen alaprandik, hogy séta, együtt kajálás, mozi, ezek mind jó beszédhelyzeteket és témákat szülnek.

2017. dec. 27. 00:35
 6/6 anonim ***** válasza:

- Te Béla, olyan szegényes, hogy mindig csak a szex a téma. Beszélgethetnénk pl. a zenéről. - Jó, zpngorán dugtál már?

Próbáld ki, egy hétig semmi szex, se szóban se tettben.

Valamiért az az érzésem, hogy el is fog tűnni

2017. dec. 27. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!