Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog párkapcsolat, szeretet/szerelem a kapcsolatban, romantika, örökre együtt maradás ugye nem csak a mesékben létezik?
Valahogy úgy érzem, körülöttem minden 'álompár' végül szakít, minden 'jó csaj'/'jó pasi' egy üres fejű idióta, minden 'örökkön örökké' házasság válással végződik és minden romantikus gesztus csak érdekből történik.
Én mindig is hittem abban, hogy a romantikus történetek, a varázslat, ha nem is tökéletesen -hisz semmi és senki nem tökéletes- de a valóságban is létezik. És eltökéltem, hogy várok az Igazira. És félreértés ne essék, nem gondoltam én semmi nagy dologra, csak egy teljesen hétköznapi átlagos férfire, (hisz én is átlagos nő vagyok) akivel a saját kiskaliberű de szép romantikus történetünket élhetjük boldogan (tudom, hogy jobb rosszabb időszakok vannak, de egy igazán jó kapcsolatban összefogtok és átvészelitek a nehézségeket, nem?). És bár eddig ez még egyik pasimmal sem jött össze, sosem kételkedtem, vagy nem tört le egy sikertelen kísérlet sem.
De körbenézek és kezdem elveszteni a hitemet, az elején írottak miatt.
Szóval az lenne a kérésem/kérdésem, hogy írnátok valami olyan élményt, tapasztalatot, történetet, ami veletek vagy egy ismerősötökkel történt meg, és rácáfol arra, hogy valójában nincs Nagy Ő, halálig együtt maradás, stb stb? Valami reménysugárra lenne szükségem!! Valami olyasmire, hogy 'találkoztam valakivel ez és ez történt, iszonyú boldogok vagyunk, ne veszítsd el a hited, mert létezik igaz szerelem és mindenki megtalálja azt, akivel a saját romantikus történetüket élhetik', na értitek!
Köszönöm a válaszokat!!
Köszönöm a válaszokat, jó volt őket olvasni!
8-as, sok boldogságot nektek!!
10-es, részvétem anyukád miatt, de jó, hogy ilyen családban vészelhetitek ezt át, ez nem mindennapi!!
Én a nagyszüleimet tudnám példának hozni.
Bár az már igencsak más korosztály.
Nagymamám már sajnos nem él ,nagypapám 81 ,lassan 82 éves és majdnem 60 évig voltak házasok (csak szegény nagymamám közben elhunyt).
Én amire emlékszem az egy alapvetően boldog házasság. Nyilván veszekedtek de alapvetően jó házasságuk volt.
A sors iróniája hogy mindkét gyerekük ,apám és a nagynéném is elváltak.
De azért azt hozzátenném hogy egy teljesen más generációról van szó ,más értékekkel ,más élethelyzetekkel és tapasztalatokkal.
én a komplett rokonságomban 40-50 ilyen házasságot látok....nem kérdés, hogy én is így fogom fel a dolgot.
az igazi legyen az első és utolsó
Exem nagyszüleinek ott voltam az aranylakodalmán... Amennyire én tudom, láttam, szép házasság volt az övék.
Ne add fel Kérdező, csak, bármilyen furcsán hangzik is, "realizáld" egy picit.
Lehet, hogy nincs igazam - megesett már párszor :D -, de olyan, mint "Nagy Ő", szerintem önmagában, alapból nem létezik, illetve nem egy létezik: van pár ember - bár nem sok -, akiből az VÁLHAT. Egy harmonikus párkapcsolat munka, a Nagy Ő pedig a jól végzett munka gyümölcse. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!