Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Akinek egyszer már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Akinek egyszer már nem kellettél, annak azután sem fogsz. " (? )

Figyelt kérdés
Vélemények?
2017. dec. 26. 14:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Így is van, ha mégis, akkor az már csak nincs ló jó a szamár is effektus.
2017. dec. 26. 14:51
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Nálam így működik. Aki elhagyott, az már ne akarjon visszajönni, akivel én szakítottam, ahhoz én sem megyek, hiszen oka volt, hogy véget vetettem a kapcsolatnak.
2017. dec. 26. 15:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Abban az esetben ha a férfi csak szexet akart, de a nő nem adta be a derekát,kapcsolatra sem fog neki később kelleni?
2017. dec. 26. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem valószínű, bár azért megeshet, hogy csak "tart" még egy komolyabb kapcsolattól.
2017. dec. 26. 15:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog neki kelleni, mert ő csak szexet akar, így majd megkeresi másnál.
2017. dec. 26. 15:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Tedd fel fordítva a kérdést. Neked kellene valaki, akit korábban elutasítottál?

Ha valakit megszeretsz nem fog eszedbe jutni, hogy lezárd vele, inkább az, hogy nem tudod nélküle elképzelni a jövőt.

2017. dec. 26. 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem teljesen biztos, de 10- ből 8- szor igaz.
2017. dec. 26. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Eléggé bizalmatlan lennék azzal, aki először úgy közelített hozzám, mint valami darab húshoz. Ne haragudjatok, de nem tudom komolyan venni az ilyen férfiakat utána már.

Viszont olyan igenis van, hogy valaki nem tetszett a másiknak évekkel vagy hónapokkal korábban és utána mégis lesz köztük valami.:) Nevezzetek felszínesnek, de velem is volt ilyen, mikor egy raszta, kecskeszakállú fiú ismerősöm, aki addig eléggé láblógatós munkákkal tengette az életét, levágatta a haját, megborotválkozott és keresett magának egy komolyabb állást, ami stabil megélhetést biztosít neki. Illetve leszokott a dohányzásról. :P Olyan férfi lett belőle, hogy eléggé felfigyeltem rá és eléggé vonzónak tartottam, közben korábban azt mondtam volna rá, hogy ki van zárva, hogy bármit is akarjak tőle. Kedves volt előtte is, de annyira hanyag, annyira szétszórt, annyira komolytalan...:( Viszont ő sosem próbálkozott be azzal, hogy szexeljünk. Ez nekem ilyen vörös posztó dolog, ha valaki szexet akar tőlem, attól onnantól fogva nem akarok komoly kapcsolatot, de leginkább semmit. Van ebben valami rendkívül visszataszító számomra, hogy valaki így tekintett rám korábban és ezt nyíltan ki is mutatta...

2017. dec. 26. 18:08
 9/12 anonim ***** válasza:
De beadja.. Nincs összefüggés.
2017. dec. 26. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetnek esetek, amikor nem igaz, de az ritkaság. Pl. lehet, hogy 200 kilósan nem kellett egy nő/férfi a másiknak, de fogyás után igen.

De ilyen esetben, hogy csak dugásra akarta volna a férfi a nőt, és nem történt semmi egyéb dolog, ami arra adna utalást, hogy most a nőnek több esélye lenne, mire várunk? Vagy csak dugni akar a pasi és kapcsolatot egyáltalán nem, vagy az van, hogy személyiségre nem jön be a nő, valszeg külsőre sem annyira nagyon, de "lyuknak lyuk". Ilyenre minek várni, de komolyan?

2017. dec. 27. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!