Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék tenni a beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni a beteges féltékenységem ellen? Nem akarom, hogy a pasi előtt kiderüljön, hogy milyen vagyok

Figyelt kérdés
Láthatáron van egy új komoly kapcsolat, aminek nagyon örülök. Csak sajnos azt vettem észre magamon, hogy már kezdenek megjelenni az idióta "féltékenykedéseim". Ez konkrétan azt jelenti, hogy folyton azt lesem, hogy social median mikor aktív. Illetve azt szoktam még nézni, hogy whatsappon mikor "seenelt" utoljára, és ha egy olyan időpontot látok amikor nem épp velem beszélt, akkor valahogy ideges leszek. Kérlek ne szidjatok le, tudom hogy szörnyen beteges amit művelek, de nem tudom mit csináljak:(
2017. dec. 26. 11:49
1 2
 11/11 Judit58 ***** válasza:
0%

szia! én elszenvedője voltam a beteges féltékenykedésnek..a párom állandóan azt leste kivel beszélek kivel csetelek...volt hiszti meg minden..kirepült a telefon az ablakon...ekkor enyhült a dolog...az utolsó esetnél megkértem az ismerősömet h hívja fel a páromat és mondja el neki h mennyire szeretem.

Ott azon a ponton szünt meg a féltékenység,,, mint amit kikapcsoltak.

Én hagytam h ellenőrizzen, megkapta az összes jelszavamat az összes fiókomhoz,...turkálhatott, és persze nem talált semmit , mert szeretem.

Persze ez csak egy sztori az én igaz történetem. A történethez tartozik h én 58 éves vagyok,..Ö 29.

nagyon szeretjük egymást. Tündérmese de igaz.

Meséld el neki h mit csinálsz és mit érzel.Találtok megoldást bizonyára.A párkapcsolat végülis arra való h a problémákat közösen oldjuk meg. Vagy nem?

2017. dec. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!