Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni a beteges féltékenységem ellen? Nem akarom, hogy a pasi előtt kiderüljön, hogy milyen vagyok
szia! én elszenvedője voltam a beteges féltékenykedésnek..a párom állandóan azt leste kivel beszélek kivel csetelek...volt hiszti meg minden..kirepült a telefon az ablakon...ekkor enyhült a dolog...az utolsó esetnél megkértem az ismerősömet h hívja fel a páromat és mondja el neki h mennyire szeretem.
Ott azon a ponton szünt meg a féltékenység,,, mint amit kikapcsoltak.
Én hagytam h ellenőrizzen, megkapta az összes jelszavamat az összes fiókomhoz,...turkálhatott, és persze nem talált semmit , mert szeretem.
Persze ez csak egy sztori az én igaz történetem. A történethez tartozik h én 58 éves vagyok,..Ö 29.
nagyon szeretjük egymást. Tündérmese de igaz.
Meséld el neki h mit csinálsz és mit érzel.Találtok megoldást bizonyára.A párkapcsolat végülis arra való h a problémákat közösen oldjuk meg. Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!