Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőmnek volt előttem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek volt előttem egy komoly kapcsolata, és ez zavar. ?

Figyelt kérdés

Már fél éve együtt vagyok a barátnőmmel, szeretem nagyon, gondolom ő is engem, de sose mondja hogy hiányzok neki vagy ilyenek, csak ha én mondom, akkor mondja ő is vissza ez miért van?

meg mostanában az is zavar, hogy előttem volt egy 2 éves kapcsolata, és tudom, hogy már nem vele van, de azért még is 2 év...

2017. dec. 25. 21:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

>ez miért van?

Ő tudja a választ. Mi nem tudjuk a választ. És te minket kérdezel és nem őt. Vajon miért?

>az is zavar, hogy előttem volt egy 2 éves kapcsolata

Ez a te önbizalomhiányod, ne vetítsd ki rá. Igen, a párodnak voltak rajtad kívül fontos emberek az életében. Szexelt másokkal is, kívánt másokat is. Mint mindenki más. Mégis veled van és nem másokkal.

2018. ápr. 3. 10:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Úgyis elhagy és az exét szereti. Ne hidd el a sok kamu választ. Biztos nem téged szeret. Hagyd el mielőtt o tenne meg...
2018. ápr. 3. 10:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Sztem sem kéne hogy zavarjon .5honap az semmi majd akkor aggódj ha már 4éve vagytok együtt ês akkor nem mondja ezeket a szavakat .Még az elején vagytok majd kialakul ne csinàlj bolhàbol elefàntot .
2018. ápr. 4. 01:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyépként az csak egy dolog hogy 2éves kapcsolata volt előtted de nem biztos az hogy komolyabb volt a tieteknél .Sok olyan van hogy éveket együtt vannak aztàn hirtelen vége lessz aztán mással összejön és sokkal komolyabb és tartósabb lessz a kacsolat .Ne fesd az ördögöt a falra .
2018. ápr. 4. 01:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Este se volt semmi, befeküdtem mellé, ő nézett valamit a telefonján.

Amikor meg kikapcsolta hozzám bújt és aludtunk.

Ez már a 6.Nap és kétszer voltunk együtt.

2018. ápr. 4. 07:00
 16/17 anonim ***** válasza:
#15: és akkor mi van? Ha akarsz valamit, miért nem teszel érte, miért passzívan várod, hogy kitalálja a gondolataidat?
2018. ápr. 4. 08:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2020. dec. 21. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!