Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lettetek barátokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lettetek barátokból szerelmesek?

Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok időt töltöttünk együtt, sokat beszéltünk, meghívtuk egymást erre-arra. Aztán én jeleket küldtem (máshogy néztem rá, többet érintettem meg, szorosabban ötletem, kisebb bókokat mondtam), ő vette a jeleket, és finoman kezdeményezett, ő is csókolt meg először.

22N

2017. dec. 24. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan, mint az első. Sok sok beszélgetés, meglett az összhang, ebből is lehetett tudni, hogy ez nem csak fizikai vonzalom lehet, hanem annál sokkal tartalmasabb. Ezért is vagyok híve a barátságból szerelem elvének, illetve az alapos megismerésnek.
2017. dec. 24. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Sokat kedveskedett nekem, kereste a társaságomat én meg félreértettem és megszerettem. Aztán persze kiderült, hogy nem úgy értette :D Azóta nem kezdeményezek srácoknál. Nem érte meg, a barátságunk is tönkrekent.
2017. dec. 24. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi is sokat beszélgettünk ismerkedtünk és ő küldte a jeleket és én vettem a lapot .:)De nem egy k3t hetes ismerkedés volt több hónapos .
2017. dec. 24. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. Vagy már elve többet képzelnek el egymással, vagy nem lesz semmi a dologból tartósan. Maximum azért jönnek össze, mert jajj hát ő milyen kedves velem, legalább van valaki aki szeret. De ez minden csak nem igazi szerelem.
2017. dec. 24. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt mondom, hogy csak ilyen van.

Na persze nem úgy, hogy évek óta barátok vagytok, abban én sem hiszek.

De hogy először kell jó pár hét, maximum pár hónap, amikor megismeritek egymást és abból alakul ki szép folyamatosan a szerelem, az tuti.

Az első látásra, két randi után... az testi vonzalom, semmi több.

2017. dec. 24. 17:22
 7/7 Noblesse Oblige ***** válasza:

Amikor megláttam: nem tetszett. Pont nem volt külsőleg a toppon. Ki volt verve a foga, fogszabályzót hordott. Foltokban nőtt a szakálla és monokli volt a szeme alatt. Nem volt valami bizalom gerjesztő kinézete. Én sem tetszettem neki.

Viszont kedves és udvarias volt velem + nyitott. Pl. én csak íránymutatásért mentem oda hozzá. Aztán elkísért + segítet cipelni a böröndöm. Mivel egy helyen laktunk barátok lettünk. Jó volt lenni, sokat beszélgettünk, ha volt program el hívtuk egymást. Én nagyon nehezen jöttem rá, hogy belészerettem. Sosem éreztem szerelmet és nem is úgy ért mint villámcsapás hanem lassan alakult ki. Amikor rájöttem mi van akkor jött az az időszak amikor húztam kicsit. Mindig kétértelmű dolgokat szóltam be, ő ezekre jól reagált. Mindigy egy kicsit meredekebb dolgokat engedtünk meg. Pl. Meztelen fürdőzés egy illegális helyen. Az volt a csúcsa. És biztos hogy semmi előtte rá nem vett volna erre. ( csók és egyéb intimebb kontaktus nem volt)

Én nem mertem rákérdezni mi ez közöttünk. Féltem is, hogy igazából nem akar. Egyszer megint elhívott sétálni és akkor valotta be az érzéseit és akkor beszéltük meg hogy járunk.

2018. jan. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!