Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hozhatnám helyre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám helyre a dolgokat?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel nulla ismeretség nélkül, csak látásból, első randin összejöttünk, ami tartott kb 3hétig, én beleszerettem, ő még belém nem, és mivel nem akart átverni, szakított velem. Az elején nagyon rosszul éreztem magam, mert én tényleg beleszerettem, legalábbis azt hiszem, de lehet, hogy ez nem az, csak valami nagyon erős kötődés. Sajnos én nagyon régen voltam már igazán boldog, sokszor kihasználtak, nem csak párkapcsolati téren, hanem egyébként is, sokat csalódtam, az életem sem valami egyszerű. Ezelőtt az egész előtt megfogadtam, hogy senkivel sem kezdek, de olyan jól éreztem magam, meg annyira furán természetes volt, meg minden, ilyen még nem volt soha, hogy valakivel ennyire jól érezzem magam órákig elsőre, stb. Mindent úgy csinál, ahogy én, és nagyon sok közös dolog van. A legjobban azt szeretem, hogy eddig még senki sem ölelt meg úgy, ahogy én szoktam, viszont ő totál ugyanazt csinálja. Ő is sokat meg nagyot csalódott mindenkiben, meg minden. Egy helyen dolgozunk is... Ahonnan el szeretnék menni, és elvileg nemsokára sikerül. Eddig nem mertem keresni, mert nem akarok nyomulni nő létemre, meg át akartam értékelni, gondolni a dolgokat, meg le akartam hűteni magam. Most kezdem érezni ezt, hogy sikerül visszavennem. Azt mondta, jól érzi magát velem, szeret, de még nem úgy, de félt engem meg magát a csalódástól... Mindig találkozunk, és látom rajt, hogy őt is nagyon bántja a dolog. Mikor elment, akkor is még bújt meg minden... Azt mondta, lehetünk barátok is, vagy ha akarom, nem beszélünk, bármit megtesz, ami nekem jó... Én szeretem, és szeretném, ha együtt lennénk... Talán megkéne keresnem, és mondani, hogy átgondoltam, és megértem, hogy ismeretség nélkül meg kevés idő alatt ez nem megy olyan gyorsan. Szerintem simán boldogok lehetnénk... Talán ha látná, hogy megbízhat bennem meg jobban megismerne, meg töltenénk időt együtt, sikerülne? Csak félek, hogy elkönyvel barátnak véglegesen, és végignézhetem, hogy becsajozik, vagy valami hasonló...
2017. dec. 23. 13:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Meg attól is félek, hogy ez a legyünk barátok szöveg csak azért jött, mert így a saját lelkiismerete szerint ez az egész el van intézve, aztán ha felhoznám, hogy találkozzunk, mindig lerázna...
2017. dec. 23. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet helyrehozni, hogy ő nem szeret.
2017. dec. 23. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Te sehogy. Aki ilyen mint a pasi az vagy orokre egyedul marad, vagy osszejon egy ertektelen novel akinek nem ad a velemenyere es nem is erdekli. Ritkabb esetben tovabb fejlodik, mint te es kepes lesz normalis kapcsolatra, de a helyedben nem varnek ra.
2017. dec. 23. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Hány évesek is vagytok?

Miért fogadsz meg butaságokat?

Mert pofozott az élet? Kit nem?

2017. dec. 23. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyira látszik h szerelmes vagy és próbálsz minden apróságba belekapaszkodni. De ez teljesen nyilvánvaló h ő nem szeret, és bármit tennél nem fog, ezt nem lehet kierőszakolni. Örülj neki inkább hogy nem hülyítget és használ ki,mikor ilyen könnyű lenne. Szedd már össze magad,(hidd el tudom,hogy nagyon szar, ilyenkor az ember nem lát tisztán, remenykedsz,de felesleges). Szakíts meg vele minden kapcsolatot, ne nézegesd, foglald le magad, találj dolgokat amikben örömöd leled. Az elején nehéz lesz, de majd idővel enyhül, és hidd el hogy találsz vlkit akivel TÉNYLEG passzoltok:) legyen tartásod és ne teperj egy férfi után akinek nem kellesz:)
2017. dec. 23. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!