Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megőrült volna a volt férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrült volna a volt férjem?

Figyelt kérdés
Másfél éve elünk külön, már nem különösebben vágyom arra sem, hogy jó legyen a viszony vagy valami mert annyira megutálltam anno. Persze tartjuk a kapcsolatot azért mert mindig van valami ilyen olyan ügy ami miatt fel “kell” tűnnie, gyerek nincs szerencsére. Az utóbbi hónapokban ment végbe drasztikus változás ugyanis teljesen másképp kezdett el viselkedni, másképpen öltözik, lefogyott folyton edz, új frizurája van és úgy általában sokkal igényesebb lett mint amilyen volt plussz régen olyan smucig volt, hogy folyton csak gyűjtötte a pénzét szinte mindenért könyörögni kellett most viszont csak úgy szórja. Már új kocsival is jár. Régen is megtehette volna mert nagyon jól menő vállalkozása van de egyszerűen smucig volt. Gondoltam új nő van a képben, nyilvánvaló. Biztos fiatalabb is. De azért engem is meglepett amikor kiderült, hogy egy 19 éves fruska után szaladgál, aki pár hónapja még középiskolás volt! Ő 42 lesz és bár fiatalabbnak tűnik meg jóképű is ez tény de vajon mégis mit akar egy ilyen “kislánytól”? Mert az tuti, hogy nem a földön jár hanem valahol máshol. Eddig okos palinak ismertem ezért sem értettem szellemileg milyen társat remél a csajban de amikor megtudtam a részleteket kiakadtam. Az egyik ismerősének a lánya, akivel összvissz kétszer találkoztak! Akkor is csak pár szót de azóta rá van kattanva. És most próbálja felhívni magára a figyelmet? Szerintetek ez milyen viselkedés ennyi idősen? Amikor elmesélte képenröhögtem be is sértődött. Állítólag kölcsönös a vonzalom mert “érezte” :) Kíváncsi vagyok mi lesz ebből
2017. dec. 12. 12:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Kapuzarasi panik.
2017. dec. 12. 12:33
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Kölcsönös lehet a vonzalom: a pasinak bejön a fiatal p+++i, a csajnak meg bejön a sikeres vállalkozó.

Miért érdekel, hogy ki után szaladgál?

2017. dec. 12. 12:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hagyd neki az ilyen valami indokkal történő találkozásokat. Gyerek sem köt titeket össze, akkor minek látogat? Zárd le, ne engedd, hogy látogasson mondvacsinált okokkal, úgy neked is könnyebb lesz. Ő meg fusson fruskák után, ugysem fognak ezek sokáig tartani. En tuti röhögnék rajta, hülyét csinál magából.
2017. dec. 12. 12:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kapuzárási pánik a neve a dolognak. Egy 19 éves kislány nem szellemi társ egy 40 éves embernek. Pont addig lesznek ők együtt, amíg a kiscsaj hajlandó lesz vele kefélni, az exed meg fizet neki mindent. Nem kell aggódnod, nem lesz ez hosszú életű.
2017. dec. 12. 12:46
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem tudtatok egymás mellett megmaradni, akkor most mire ez az érdeklődés? Hagyd őt békén.
2017. dec. 12. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
9%
5:A férfi mászkál a kérdezőhöz
2017. dec. 12. 12:54
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Na ez a vágyálmokat kergetők násza. A férfinek imponáló a fiatal friss, hamvas p.unci, a csajnak meg az " érett" pénzes pasi. Ezek a kapcsolatok általában halálra vannak ítélve, csak a kivégzés időpontja nem ismeretes.
2017. dec. 12. 13:19
 8/14 anonim ***** válasza:
95%
Lehet ,hogy megörült. De te meg féltékeny vagy.
2017. dec. 12. 13:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

megőrült.

engem az jobban érdekel, hogy ha nincs gyereketek, honnan tudsz te bármit is róla?

(én is elváltam, a volt férjemről annyit tudok, hogy ezen a bolygón él.)

2017. dec. 12. 13:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Lehet, akart mégis gyereket, és most talált egyet magának. :)

Neked nincs más dolgod, mint röhögni. Egyébként meg ne foglalkozz vele.

2017. dec. 12. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!