Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rákacsintottam véletlen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákacsintottam véletlen a kiszemeltemre szerintetek?

Figyelt kérdés

Nagyon bejön ez a csaj már régóta kinéztem magamnak, hogy ilyen feleséget akarok majd. Csak hát van pasija ami nem könnyíti meg a helyzetet, ettől függetlenül sasolok mikor szakítanak vagy ilyesmi. Ritkán látom, de egyszerűen megérzem ha ott van, mint valami pókember és akkor körbenézek és tuti meglátom. Voltatok már úgy, hogy hirtelen felálltok vérvétel után? Na viccen kívül ezt érzem ha rámnéz, hogy mindjárt lehidalok aztán a gerincemen is végigfut majd a hasambam érzem. Még soha senki nem volt rám ilyen hatással, pedig alig ismerem, bizsergető :)) Ez normális? Ebbe sem vagyok biztos.

Meg abba sem amit ma tettem, sétálltam egyik ismerősömmel a karácsonyi vásárban, furcsa érzésem támadt majd jött szembe! Egyből beálltam az alfahím pózba kihúztam magam +5centi, “nagyon jó vagyok velem érdemes kezdeni” fej stb még jó hogy amúgy baromi jól néztem ki, kicsíptem magam mert kis unokahugom szülinapját ünnepeltük délután. És ahogy elhaladt mellettem pár másodperc volt az egész, Ő a szemembe nézett (de a lelkembe látott) és ahogy így elhaladt mellettem lezajlott bennem egy gondolatmenet, hogy még mindig néz még mindig néz bmeg tuti bejövök neki még mindig néz és bumm, rákacsintottam. Hirtelen jött reflexből. Aztán utána valami olyasmit hallottam, hogy “ömmmhh” (ilyen félig meddig nevetgélős számonkérős hangon). Nemtudom ez mennyire ciki ez a kacsintgatós téma, kicsit mosolyogtam is hozzá azt mindig kell ha meglátom, remélem csak azt hitte belement valami a szemembe :D Szerintetek? Most mit gondolhat? Régebben szemeztünk már párszor de ilyen még nem történt... 190/f

2017. dec. 11. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is aranyos.:D
2018. jan. 9. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Ahogy kiveszem, semmit nem tudsz gyakorlatilag róla, nem ismered a személyiségét sem. De te ilyem feleséget akarsz.

Ki kell ábrándítsalak, kisfiam, ez fizikai, szexuális vonzalom, semmi más.

Na most már menj vissza a leckét írni.

2018. jan. 9. 14:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon jó humorod van, ezzel már sikeres lehetsz a lányoknál :-)

De azért foglalt lányt ne nézz ki magadnak.

2018. jan. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!