Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt, minden hétvégén találkozunk. Hétköznap nem tudunk. Hétköznap általában keveset beszélünk. Van hogy fél napig rám sem ír. Vagy több.. Engem ez nagyon zavar. Nekem kell hogy kommunikáljunk. Amit tudni kell róla hogy nem egy bőbeszédű férfi. Az érzelmek kimutatása sem megy neki könnyen.

Amikor együtt vagyunk figyelmes velem, sok olyan dolgot megtesz amiből arra következtetek hogy szerethet. És fontos vagyok neki. (pl. Családomnak is kedveskedik, be lettem mutatva otthon, barátoknak stb) ha szexre kellenék azt közelebb is találhatna mert amúgy elég messze lakunk.

Ugyanakkor ezzel a hétköznapi minimum kommunikációval teljesen elbizonytalanít. Ilyenkor azt érzem nem számítok, nem vagyok fontos, nem is érdeklem.

Két kérdésem lenne:

1.Szerintetek miért van ez? Miért nem ír sűrűbben?

Mi ennek az oka? Mi miatt hal meg ez a dolog hétköznap. Hét elején még egész jó de kb így csütörtöktol totál kihal..

2. Mindenképpen szeretném ezt megbeszelni vele. Nagyon fontos lenne ha adnátok néhány tanácsot hogy hogyan mondjam el mi zavar, úgy hogy ne vadaskodasnak, követelesnek tűnjön és legfőképp ne bántsam meg. Mert nem ez a célom csak a tudtára akarom adni hogy ez nekem rosszul esik és szeretném ha beszélnénk az érzéseinkrol.

Igaz én sem mondtam ki hogy szeretem, de így érzek. Viszont nem tudom ő mit érez irántam. Hohy hányadán állunk.

Mindketten 25 évesek vagyunk

2017. dec. 8. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De értem, és pontosan erre válaszoltam. Hiába adod ezt be neki akárhogy, vagy be fog kamuzni valami nagyjából érzelmes dumát, vagy terelni fogja a témát. Aki magától nem mondja, azt tök mindegy meddig nyúzod vele. És mindenhogy támadásnak fogja venni. Azt meg nem fogja megmondani, hogy nem szeret, nyilván okkal van veled, ha más nem legalább van mellette valaki. Ezért az a legvalószínűbb, hogy jönnek majd a "nem állok még készen rá, hogy kimondjam" meg "én nehezen esek szerelembe" meg "nagyon jól érzem veled magam" hárítások.

A legcélszerűbb, ha egyenes vagy. Nem kell körítés meg mézes madzag. Simán csak kérdezz rá, hogy mi ez most közöttetek, mit érez.

2017. dec. 8. 17:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Oké köszi, akkor nem kertelek..
2017. dec. 8. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!